İki laptop arasında kararsız kaldım hangisi daha iyidir aynı fiyat bandında başka önerisi olan varsa bakabilirim
https://pazarama.com/hp-victus-15-fa1033nt-7n9v2ea-i5-13500h-16gb-512ssd-rtx4050-156-fullhd-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-197192803875?magaza=gti-bilisim...
Hotmail hesabım çalındı önemli şeylerim vardı çalan adam kurtarma e postasına kadar değiştirmiş kurtarma bilgilerinde ilk satın alma faturası gibi saçma şeyler soruyor nasıl kurtarabilirim bilgisi olan var mı ?
Ortalamanın üstünde sağlam bir sistemim var oyun oynamak dışında ister hobi amaçlı ister maddi amaçlı yapabilecegim önerileriniz var mıdır dostlar oyun oynamaktan sıkıldım.
Borsayla aktif ilgileniyorum zaten mobil uzerinden özellikle bilgisayarlık bir işi yok gibi
1686145153
Nereden baslamak lazim ve nasıl maddi gelire dönüştüreceğiz
1686145252
Sunucu işinde gelişmek zor gibi duruyor binlerce sunucu var bir de gelir kaynağı ne oluyor bu işte
Üzerine 3 bin daha eklersen bu fiyata özellik olarak dengini bulamayabilirsin ama marka olarak Türkiye'de yeni bir şirket ne kadar sağlam yorum yapamıyorum ben aldım kargoda bakalım...
Oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar topladım bu bilgisayarla oyun dışında para kazandıracak şeyler yapmak istiyorum varsa önerisi olanlar konuşalım
Eğer çok zorlanmayıp işlemci veya ekran kartını 100% kullanmıyor kaydı başlatınca tam performans çalışıyorsa ondan olabilir mi ben de tam emin değilim ama