TaHao isimli üyenin son içerikleri

1. TaHao

Yardım Işlemcim 99.4 Dereceye Çıkıyor

model ne
  2. TaHao

🔥İndirim Ankara-Budapeste Gidiş Dönüş Uçak Bileti 4 Bin ₺!

japonya bilet fiyatları daha ucuz değil miydi sanki bu iran savaşından sonra arttı
  3. TaHao

Elektrikli Bisiklet Önerisi

öyle ucuz değil kesinlikle ama alacaksanız bu tarz alın böyle resimdeki tarzda olanlar ne dengeli ne de kaliteli oluyor
  4. TaHao

Iem Almaya Değermi ?

doğru ıem almazsan bu ne berbat dersin. çok iyi araştır ne istediğini de iyi anla bas mı mid mi tiz mi seversin dengeli mi seversin sounstage, enstrüman ayrımı falan bir sürü konu var. Bence bütçeyi yükselt kefine klean al bu arada.
  5. TaHao

🔥İndirim Nextstar 55" Miniled TV 23999₺

ps için neden kötü 60 hz diye mi
  6. TaHao

Elektrikli Bisiklet Önerisi

biraz da olsa pedal çeviririm dersen 250w al. Yok ben otururum bisiklet götürür diyorsan 500w al. Pedallarım diyorsan güzel bir bisiklet artı alba e kit al derim. Ben öyle kullanıyorum 5 senedir. yaklaşık 500 wh pil de yeterli. Zaten garantisi bitince advanced ayarlarda voltajı düşürüyorsun...
  7. TaHao

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

@Mujka profiline noldu senin :D
  8. TaHao

🔥İndirim Raijintek Cratos 850w 4999tl

oo bedava la ben bunu tee kasımda kart geri ödemesiyle 5k ya almıştım
  9. TaHao

Iem Kulaklık Önerisi

Bence de
  10. TaHao

TV Önerisi 25k Ya Kadar

hepiniz sağolun miniled olanı çektim. Tek sorunu optik ses çıkışının olmaması ama dönüştürücüyle çözerim onu.
  11. TaHao

TV Önerisi 25k Ya Kadar

50-55 civarlarında 4k tv önerir misiniz. Anroidi iyi olsun, panel ve görüntü kalitesi iyi olsun yeter. Hoparlör önemli değil ayrı stereo hoparlör alacağım.
  12. TaHao

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Çok bol alınca koltuk altı boşta kalıyor hiç sevmiyorum doğru boy önemli 1784152141 Aga beden tablosu varmış zaten :D
  13. TaHao

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

V yaka yok mu ya beyler bir de 183 90 kg L mi Xl mi önerirsiniz
  14. TaHao

4-5k Ararsı Oyuncu Koltugu

Seduna thunder pro al deri koltuk adanada çekilmez kumaş alman gerek 1784151828 Kilon kaç
  15. TaHao

🔥İndirim Waspco Ürünün %60 İndirim Süper Fırsat🔥

Bu baya iyi ya bence 1784137294 Ben de böyle diyordum taki işi ciddiye alana kadar :) tek yaşıyorsan yemek sorunsa lazım bunlar yoksa boş iş
Geri