TaHao isimli üyenin son içerikleri

1. TaHao

Akvaryum kasa ve sıvı soğutma önerisi

Uygun
  2. TaHao

2k oledden 4k olede geçilir mi

Çok içerik tüketiyorsan video film geçilir ama sık fps oyunu oynuyorsan ve AAA oyunlar ben 2k da kalırdım.
  3. TaHao

2k Oled monitor önerisi

Ankaradaysan g6 satabilirim 2 aylık. Mat kaplama beğenmedim.
  4. TaHao

O kadar tuttu mu yav vay be... Gerçi ram ssd uçuk normal. 1770506351 Estağfurullah, alacağın anakartta 1 tane kasa fanı başlığı var, 6 tane fanı tek başlığa takman hiç sağlıklı değil. Madem 95e çıktın 98e de çıkabilirsin diyerek msi pro b650-a seviyesine çıkabilirsin. Çıkmayacaksan ki şart...
  5. TaHao

Bunu unutma
  6. TaHao

Bence muhteşem. 1770505748 5 reverse, 1 tane düz al egzoz için.
  7. TaHao

Bu arada bu kadar fan takacaksan mb de 1 sys fan header var yeterli gelmez. En az 2 sys fan olan mb leri araştır derim.
  8. TaHao

Düz fan veya fansız var, rgb yok. Fansızını alıp ek rgb fan alabilirsin thermalrightın reverse rgb fanları güzeldi veya asiahorse daha da güzel. Fansız model daha ucuz olduğu için bence rgb seviyorsan rgb al.
  9. TaHao

Sorunu anlamadım :)
  10. TaHao

Siyah bir sistem kuracaksan baya güzel fanlar ama ışıksızlar. İnternete kasanın videolarını arat orada ışıklılar var. Bendeki ful siyah ışıksız attım resimlerini. Rgb li de örnek attım sen karar ver.
  11. TaHao

Genel olarak dengeli ve güzel. Bence 1 tb ssd 6k alcağına 2 tb 9k al kafan rahat olsun. Anakartında 2 slot var. Mb orta seviye, psu orta seviye, ram ve işlemci üst seviye, gpu orta üst seviye. Ben beğendim. Kasayı attığın linkteki gibi alırsan içinde 5 fanla gelir haberin olsun ek fan alcaksan...
  12. TaHao

Https://kaziksepeti.com/ Nasıl kazıklanıyoruz?

Ulan devlet vergi alsın hadi ona okeylendik artık da bu satıcıların vergiden çok kar maejı koyup bize sokması da ayrı öfkelendiriyor beni. Gümrüm mevzusı fena patlıcak totomuzda :(
  13. TaHao

Uyuyor bakmıştım zaten, sadece kasayı yanlışlıkla v1 alma onlara atx psu sığmaz. V2 alcaksın. 1770502094 Memnunsan değiştirme derim knk ssdece görsel için değmez, şuannki lasan da güzelmiş. Sıfırdan alsan al derdim.
  14. TaHao

işlemcide bir sürü sıcaklık sensörü var uygulamadan uygulama çok değişiyor. package olana bakman gerek sanırım. 1770501457...
  15. TaHao

beyazmıydı siyah mı knk kaçırdım o kısmı, başa döndüm siyahmış dur bakayım bir
Geri