TaHao isimli üyenin son içerikleri

1. TaHao

Yardım Donanım Manyaklığımı Şimdilik Noktaladım

RGB'nin köleleri olmuşsunuz hepiniz bu da size gelsin... Şaka bir yana neden akvaryum almadın ?
  2. TaHao

Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

hocam ondan bahsetmiyordum. şuan dolar rezerv para, bu 10-15 sene içinde değişecek yeni sistemde artık kripto mu olur başka bir şey mi olur rezerv para statüsüne konulunca karşılığı altın olmak zorunda o vakit gör bak fiziki altın kaça katlayacak :D ben çok uzun vaadeli yatırın unutun diyorum...
  3. TaHao

Sade ve Şık Bir Setup

Hemen al kasımda indirim falan olmuyor olanı da yamyamlar 1 sn de tüketiyor vatan hariç.
  4. TaHao

Bu Sistem Kaç Para Eder?

500 de benden koy 8.5 yap
  5. TaHao

Yardım Bana Araç İçin Dayanıklı ama Fiyat Performans Takım Lazım Cır Cır Falan

bu işte fp diye bişey yok ya düzgün alırsın ömürlük gider ya da aldın mı eğilir yalama yapar falan :D daha bunu ortasını görmedim..
  6. TaHao

Öneri 1000 Dolar ile Nasıl Bir Yatırım Yapabilirim

altın al uzun vadede korkunç uçacak.
  7. TaHao

❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

karar her türlü senin lehine çıkacak ama satıcı bende yok falan filan diyip işi yokuşa sürerse icraya vermen gerekiyor o işler de yorucu işler ama genelde icrayı duydu mu satıcı yollar ürünü banka hesabına bloke konuyor çünkü.
  8. TaHao

🔥İndirim Case 4u 2 Portlu 30w Şarj Aleti 199 TL - 6 Yıl Garantili!

bana da kargoya verildi spigenin baseusun distribütörü yolladı direkt.
  9. TaHao

faturaya baktım 512 gb yollamış... iptal etsene be adam, thh vereceğim biraz burnu sürtülsün.
  10. TaHao

bana da satıcı trendyol iptal edicek beklemek istemiyorsanız siz iptal edin dedi de etmedim kargolandı bugün.
  11. TaHao

OLED Mönitör Önerisi

bende gigabyte fo32u2 var, senin modeli bilmiyorum ama yazılım tarafında baya başarılı gigabyte oledlerde.
  12. TaHao

Hangi Yapay Zekâ Kullanıyorsunuz

meta,gemini,claude
  13. TaHao

Sogutucu Fanini Nasıl Cikartabilirim?

thermal throttle yiyormuş iyi olmuş
Geri