Kamera kaynaklı o, böyle ışık süzmesi olmaz zaten.
1717523156
Kanka bence olay ya görüntü ayarlarında ya da ekran kartında ama sen bilirsin. Başka kaliteli kablolarla dene derim.
Ben aldım buradan güvenli, ptt ile yolluyorlar güzel bir kutuda. Ben g305 için kailh gm.8 switch almıştım tertemiz değiştirdim devam ediyorum. Lehim olayında 3 bacağı aynı anda sökebilmek zor yavaş yavaş yapman gerekiyor haberin olsun. Oradaki lehimi ısıtınca vakumlayan bir alet var o olsa...
Bu switchten alıp değiştirmen lazım. Farenin demonte videosunu ben bulamadım AJ199 modelininkini buldum ve switchlere ulaşmak çok basit. Onun videosu da Aha bu. Switchi aldın ve fareyi açtın diyelim. Amazondan 150 liraya havya alacaksın lehim için ve switchin 3 bacağını söküp yerine yenisini...
Beyler bana geldi test ettim, ilk izlenimim harika olduğu yönünde. Gözüme çarpan tek şey 2 noktada ışık sızması olduğu ful parlaklıkta ve karanlıkta. Ghosting neredeyse yok. Ölü piksel yok. menüsü güzel sade ve kullanışlı. Hareket kısmında vasat kalmış. Ben standa takıcam 2. monitör olarak ama...
Nvidia ve İntel İsrail'e destek açıklaması yapmıştı,bunu görünce AMD de yaptı mı diye bakmıştım yoktu öyle bir şey. Şimdi tekrar baktım AMD desteklememis. Seni bu hassas dusuncenden dolayı tebrik ediyorum kardeşim herkes böyle insani yaklaşamiyor olaylara gerçekten mutlu oldum.
Esneme olayı şöyle, eğer son 2-3 basamakta kullanırsan fazla yüksekte kalıyor oyun oynarken vs. aşağı yukarı zıplıyor can sıkıyor. 2 sene önce ablama vermiştim o standı aklımda güzel kalmadı. Laptopumu satmadan önce...
Gpu takılı sistem de ilk defa duyuyorum ha. O öyle kargolandıysa taa yalovadan pinleri zarar görmüştür bence. Açarken video çekmediysen o dediğine inanmazlar bu arada.
Gencerden almanızı önermem agalar, sistem aldım 23 gün oldu ses seda yok. Ulaşmak da sıkıntı. Bu büyük kumar bence. Sıkıntı yaşasanız afedersiniz sçtınız gibi bir durum var ortada..