bu iş böyle millet ölücü, parası olan da sıfır alıyor. Paraya sıkışık değilsen satma. İlla para lazımsa sat. 2 ay önce 87 deseydin iyi sat derdim. Sahibindende 300-500 ver bütün dopingleri al bir de 1 ay öyle dene istersen.
yaklaşık 10-15 k ucuza satıyorsun bana kalırsa. 2 tb ssd'yi ayrı sat. Hatta kanka sen bu sistemi satma parçalar iyi ölü fiyata alıyor arkadaşın. çok yakın arkadaşınsa olabilir de ben yine vermezdim ticaret bu. sahibindene koydun da satamadın büyük ihtimal. kimse ederini vermek istemiyor...
Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa...
Psuya bağladığın kablolara bak bakalım kısa devre varmı yanık erime falan, başka psu ile denemeden diğer parçalarda bir şey var mı bilemezsin. Bana bağlantıların normal geldi 24 pin ve cpu 8 pinleri sıkıca bağladım demi ? Bir de senin psu 12vhpwr kablosuyla geliyor neden araya çevirici koydun ?
Kasa pek ufak değil ama kompakt. Soğutması da bugüne kadar aldığım en iyi hava akışına sahip kasa. Anakartın iyiyse işlemciyi, mosfetleri, ekran kartını ayrı ayrı çok iyi soğutabiliyorsun bu sayede ses kontrolü çok rahat oluyor.
Beyler başlıkta flow yazdığını ve bunun fanlı versiyon olduğunu ben de biliyorum açıklamada fansız yazdığı için dikkatli olun dedim sadece. Müşteri temsilcisi de fansız demişti zamanında aynısına.