TaHao isimli üyenin son içerikleri

1. TaHao

Amazonda değişim talebi yok mu?

iade taksit taksit olmuyor toplu iade oluyor taksitli alsan da
  2. TaHao

RAZER BARRACUDA KULAKLIK HAKKINDA YARDIM

bunun telefonda uygulaması var pc synapse ile çalışmıyor.
  3. TaHao

87 Bin TL’ye Uygun Mu Kaldı

bu iş böyle millet ölücü, parası olan da sıfır alıyor. Paraya sıkışık değilsen satma. İlla para lazımsa sat. 2 ay önce 87 deseydin iyi sat derdim. Sahibindende 300-500 ver bütün dopingleri al bir de 1 ay öyle dene istersen.
  4. TaHao

Pc nın tum perfonmasını alamıyorum

güncelle biosu.
  5. TaHao

87 Bin TL’ye Uygun Mu Kaldı

yaklaşık 10-15 k ucuza satıyorsun bana kalırsa. 2 tb ssd'yi ayrı sat. Hatta kanka sen bu sistemi satma parçalar iyi ölü fiyata alıyor arkadaşın. çok yakın arkadaşınsa olabilir de ben yine vermezdim ticaret bu. sahibindene koydun da satamadın büyük ihtimal. kimse ederini vermek istemiyor...
  6. TaHao

Lian li vector v100 alınır mı

o zaman v100r iyidir
  7. TaHao

O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Bilgisayar Kasası 4999tl pckolik

Kullandıkları cpu soğutucu da bu, bu konfigürasyonda buna hava adam gibi gelmez bile bu kasada :)
  8. TaHao

Lian li vector v100 alınır mı

beyaz uyarsa şunu al https://pckolik.com.tr/urun/G99-O11DMIV2FW-00?ref=akakce&v=1.42.5
  9. TaHao

Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa...
  10. TaHao

Galiba PSU Yaktım Acil Yardım

Psuya bağladığın kablolara bak bakalım kısa devre varmı yanık erime falan, başka psu ile denemeden diğer parçalarda bir şey var mı bilemezsin. Bana bağlantıların normal geldi 24 pin ve cpu 8 pinleri sıkıca bağladım demi ? Bir de senin psu 12vhpwr kablosuyla geliyor neden araya çevirici koydun ?
  11. TaHao

Kasa pek ufak değil ama kompakt. Soğutması da bugüne kadar aldığım en iyi hava akışına sahip kasa. Anakartın iyiyse işlemciyi, mosfetleri, ekran kartını ayrı ayrı çok iyi soğutabiliyorsun bu sayede ses kontrolü çok rahat oluyor.
  12. TaHao

Beyler başlıkta flow yazdığını ve bunun fanlı versiyon olduğunu ben de biliyorum açıklamada fansız yazdığı için dikkatli olun dedim sadece. Müşteri temsilcisi de fansız demişti zamanında aynısına.
  13. TaHao

Fansız versiyon özel üretim değil ki satılıyor aylardır her yerde, bana kalırsa da bu flow versiyon
  14. TaHao

Fiyat acayip iyi ama 2025 kasımdaki pc kolikle mesajlaşmam böyleydi. Açıklama fansızsız yazıyordu o zamanda.
  15. TaHao

7500f pbo ayarı bi türlü olmuyor

1. Ve 2. Performans Çekirdeklerine -5 ver diğerlerine -20 ver.
Geri