Arkadaşlar merhaba, valorantı yeni yükledim fakat valorant exe'ye basıyorum imleçte bir daire dönüyor sonra tepki vermiyor oyun ama aradan 5-10dk geçince riot client açılıyor oradan girebiliyorum ilk kez böyle bir hatayla karşılaşıyorum bu neden olabilir çözümü var mı?
otoda oynasam performans kaybı yaşar mıyım özel ayara baktımda kafam pek basmadı abi bi tek batllefield oynamak istiyorum o da takılıyor 😁
1731877528
şimdi apex legendsi en yüksek ayarlarda açtım min 130fps ve takılmadan oynuyorum sanırım sorun battlefield oyunlarında nası çözeceğim bilmiyorum...
Hocam hangi windows sürümü kullanıyorsunuz win 11 pro mu? Driverleri nerden güncellediniz ve oyun açarken performans modunu açıyor musunuz yoksa otomatikte mi ve son olarak biostan herhangi bi ayar yaptınız mı?
Öyle de fan açıyor arada bi reis ısındığı için ve pil için iyi olduğunu düşünmüyorum
1731870835
Birde ddu ile uhd yi nasıl sildiniz ben göremedim oradan inteli seçtiğimde ARC graphics gösteriyor
hahaha hocam kötü bi haberim var yine aynısı olmaya başladı intel uhdyi ddu ile silip tekrar deneyeceğim. + Olarak Bf2042 ve Bf V'te takılan bilgisayar apexin en yüksek ayarlarında hiç takılmadı anlamıyorum sorun nerde?
Hocam siz diyince de aygıt yöneticisinden sürümlere baktım lenovonun sitesindekiler hep eskiymiş bütün sürücüleri tek tek güncelledim sorun tamamen çözüld. Uhd graphicsin sürücüsü 6. aydaki sürümde kalmış bütün takılmalar gitti Allah razı olsun.
Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim kendi eşekliğimden dolayı bilgisayara suç buluyormuşum. Benchmark testi ve sayenizde wattı izlediğim için bilgisayarın kendini kısıtladığını farkettim sonra fn+Q kombinasyonuyla bilgisayarım performans moduna geçtiğini gördüm onu açınca watt değeri...
Hocam haklısınız zaten yetmiyor ama diğer loq kullanıcı yorumlarına baktığımda performanstan şikayet etmiyorlar sadece oyun oynarken batarya %1-2 düşmesinden şikayetçi olduklarından değişim talep etmişler benimki performans düşüklüğü..