tahayusuf isimli üyenin son içerikleri

1. T

10-15k Arası Kumaş Oyuncu Koltuğu Önerisi

valla bende sorunların hiçbiri olmadı inşallahta olmaz 3-4 ay oldu alalı
  2. T

neden hocam v5 kullanıyorum gayet memnunum malzeme kalitesi rahatlık vs.
  3. T

hawk fab v5 kullanıyorum cok memnunum
  4. T

Elimde Bu Monitör Var Ne Kadar Eder

Anladım teşekkürler fikirleriniz için 3 e koyarım giderse veririm gitmezsede bir şekilde değerlendiririm
  5. T

O kadar az ise satmam Dursun illaki lazım olur bilgisayarcilar 720p VGA monitorelere 600-700 istiyorlar elimde beklese daha iyi
  6. T

Elimde bu monitör var asansörlü va panel sanırım vg248qr modeli 144hz ederi nedir
  7. T

🔥İndirim Iffalcon 50u95a 30399 TL

kaliteli mi bu marka?
  8. T

Öneri Kırık Monitör: Onarım mı Yeni mi?

Artık yok diye eski seri diye serbest piyasa sanirim
  9. T

Cooler Master Elite 600 Mü Asus A32 Plus ARGB mi?

Lianli vector v100r yaninada bir PSU alsan güzel olur bence
  10. T

Kasamı Satıyorum Fiyat Ne Olmalı ?

en ölüsü 30 işlemci satsan 10-11 en az ekran kartı 13-14 para lazımsa ekran kartı işlemcini sat tüm kasayı 30 a vermek yerine
  11. T

Yardım Sizce Kasayı İade Etmelimiyim

Ya fanları sessiz olsun çok ısınacak bir setupum yok ztn
  12. T

Kurmadım daha kasayi 1779924479 Kurmadigim için diyorum direkt degiseyimmi lianli kaliteli fln diyorlardı değecek bir farksa 1000tl fazla veririm ama pek bir fark olmaz diyorsanız kalsın öyle bu kapsamında tipini beğendim ve 7 fanli kumandalı bu kasa o yanıda hoşuma gitti
  13. T

iyi akşamlar 12-13 gün önce bu kasayı almistim https://www.n11.com/urun/alpha-neon-7x-argb-fan-kumanda-ve-kontrolcu-atx-bos-bilgisayar-kasasi-beyaz-116641113?magaza=iltechbilgisayar Ozaman incehesapta fln bu fiyata lisanlı vector yoktu bonusla almıştım bende şimdi gördüm lisanlı vector ince...
  14. T

Rx 6900 Xt Ekran Kartı ve Ryzen 5 5600x İşlemci Alıcam Ram ve Anakart Önerisi

Şuan testlerine baktım oyunlarda 2k 4k yapay zekasiz yani fsrsiz falan ultra ayarlarda genel olarak tüm oyunlar %15-20 fark ediyor
  15. T

Rx 6900 Xt Ekran Kartı ve Ryzen 5 5600x İşlemci Alıcam Ram ve Anakart Önerisi

Donanımsal kare olsturma var 9000 serisinde ben güzel bir artı
Geri