tahayusuf isimli üyenin son içerikleri

1. T

Abdullah Abi, Bu Ekran Kartını İnceler misin?

Bekliyorum hayranımsın abi
  2. T

Abdullah Abi, Bu Ekran Kartını İnceler misin?

Msı VGA Geforce Rtx 5060 8g Inspıre Itx Oc RTX5060 8gb Gddr7 128B DX12 Pcıe 5.0 X16 (3xdp 1xhdmı) https://app.hb.biz/9RQsG6fGsNLo @Abdullah Hacıgül abi bu kartın videosunu çekermisin performansını merak ettim hem içerik olur tek fanlı modelleri inceliyordun eskiden
  3. T

Yardım Hangi kartı almalıyım sizce

Tamamdır sağolasınız olmazsa taksitle öyle alim yazın benim kartın ederi nedir
  4. T

Psu 1774093469 Alacağım kart 16gb olsun istiyorum
  5. T

Asrock 5700xt 8gb kullanıyorum bunu satıp üstüne 6-7 koyup kart almayı düşünüyorum para olunca sizce ne alayım ikinci elmi yoksa direkt sıfır adıma faturalı 9060xt taksitle alsam daha mantıklı olur mu işlemcim ryzen 5 5600 ram 32GB Birde PSUm NZCT C650 Psuda değişmem lazım sanırım ama modüler...
  6. T

8 bin TL'ye min 144Hz monitör önerisi

5600 al reis cs valo fln ıynayacaksan baya fark eder
  7. T

Yardım İşlemci değişim sonrası fps drop

Ney neden gücü kısıtlayıp dene işte
  8. T

Güç yönetiminden işlemciyi 99 yapıp denermisin hocam
  9. T

Occtden bak o heralde gpuyu gösteriyor drop yedikten sonra occt monitör kısmında grafiğe bak cpu frekansla ilgili olana aniden düşüyor mu diye
  10. T

İşlemci hızını aç birden düşüyorsa frekans dropta anakarttandır o ayar yoksa
  11. T

Evet b660 fln olsa yaşamazsın muhtemelen güç yönetiminden max işlemci durumunu %99 yapsan turbo boost kapanır drop olmaz performans düşer dene istersen
  12. T

Msi afterburnerden kontrol edin en çok drop olan oyunda vrm mos u yüksek ihtimal onla ilgili anakart güçsüz kalıyor olabilir
  13. T

Vrm/mos sıcaklığınıda takip edin işlemci güçlü olduğundan anakart mosfetleri yetersiz kalıyor ısınıp korumaya alabiliyor olabilir
  14. T

Borulardan biri soğuk biri sıcak mı
  15. T

Yardım Hangi psuyu almalıyım

Modüler lazım kasa çok küçük 650w deepcool vardı kablolardan bonbe yapıyordu kasanın arkası modüler aldım bende
Geri