Tahir isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bios'u windows kurduktan sonra güncellediğimizde sorun olur mu?

Selamlar, Yeni bir pc topladım,ancak ilk olarak windows kurdum,sonrasında chipset ve ekran kartı driverlarını güncelledim.Bios'u en son bunları yaptıktan sonra güncelledim.Acaba herhangi bir sorun olur mu ? Performans sorunu vs.
  2. T

Dp mi hdmi mı?

Selamlar, Arkadaşlar yeni bir pc topladım.Ancak dp mi hdmi mı kullansam bilemedim.Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
  3. T

Pc topladıktan sonra windows nasıl kurulur?

Tamamdır teşekkürler ilgi ve alakanız için.
  4. T

İşlemci ve anakart in birbiriyle uyumlu olduğu ve güncel bios a sahip olduğunu söyledi.Bu yüzden güncellemeye gerek yok dedi.Ancak ileriki zamanlarda güncelleme geldikçe yaparsınız dedi.
  5. T

Temsilci bios un zaten uyumlu olduğunu ve güncellemeye gerek olmadığını söyledi bu yüzden biosu güncellemyi pek düşünmüyorum
  6. T

Arkadaşlar merhaba, Pc ye windows atacağım yeni sistem topladım.Lakin tam olarak bilmiyorum.Videolar izledim ancak anlamadığım noktalar var.Windows kurmak için illa ikinci bir pc ye ihtiyaç var mıdır? Windows u kurarken rufus kesinlikle kurulmalı mi? Ve son olarakta sistemi aldığım temsilci bios...
  7. T

Pc topladıktan sonra yapılması gerekenler

Teşekkürler
  8. T

Pek tecrübeli değilim bu konuda kusura bakmayın.Yani ilk olarak windows sonrasında ise sürücüleri kurmalıyım bunu da anladım,lakin pc yi açarak tek pc üzerinden windows indirip kurabilir miyim.Yoksa ikinci bir pc ye ihtiyaç var mı?
  9. T

Arkadaşlar merhaba, Vatan dan pc topladım.Lakin pc yi ilk açtığımda neler yapmalıyım.Bios u güncel onun dışında windows da atılmadı henüz.Yani ilk olarak pc ye windows mu atmalıyım yoksa driver güncellemelerini mi yapmalıyım.Bilgili arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
  10. T

Da2 Sistem Nasıl?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, Da2 sistem alıp da kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Sistemden memnun musunuz? Sistem ile oyun yayınları yapılır mı?
  11. T

DA Sistem 2 Nasıldır?

Hayırlı uğurlu olsun.Elinize geçtikten sonrasında deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  12. T

DA Sistem 2 Nasıldır?

Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca dolar da 6,85 e düşmüşken neyin fiyatını biçiyorlar acaba merak ettim.Dediğiniz gibi sistemin özellikleri yükseltilse fiyatta yükselir deriz eyvallah.Ama cidden 7200 tl çok para yani.Örneğin ben az önce bu sistemi alırım.Sonrasında ise monitörü de 1 ay sonra falan...
  13. T

DA Sistem 2 Nasıldır?

Harbi ya tam almayı düşünüyordum.Artık vazgeçtim en iyisi vatana gidip kendime uygun bir sistem dizeceğim.
  14. T

DA Sistem 2 Nasıldır?

Selamlar arkadaşlar, Da2 sistem almayı düşünüyorum lakin ben işlemci kısmında ryzen 3600X düşünüyorum.Acaba işlemci sisteme uyar mı?
  15. T

Max. 6000 tl ye sistem toplama

Bu bahsettiğiniz kasayı hangi sitede bulabilirim.
Geri