Herkese iyi forumlar dilerim ben 18 yaşına yeni giricem şuanda da güncel olarak plastik kordon Bi swatch kullanıyorum güzel kondisyonda hoş bir saat ancak zamanla bu sene içinde para biriktirip Bi seiko almak istediğime karar verdim butcem 10 15 vs olr en fazla hem değeri durur hem de kaliteli...
Ya yaşadıgim yere inanılmaz uzak kalıyor hani farklı şehirler direkt o seçenek biraz sorun
1753847333
Neden para iadesine zorlasinlar ki? Bunu yapmaları yasal hak değil mi arıza ürün göndermişler en nihayetinde
Rekabet köpeğiysen aslında senin ilacın cs gibi bi vibe aldim hocam hem egonu konusturabilevegin hem de asla en iyi olamayacağın bir oyun oyna oynayabileceğiniz kadar tatmin de olmuyorsunuz
Geçen haftalarda bir tablet almıştım samsung galaxy tab s10+ satıcı hepsiburadaydi ürünü ilk ben açtım sorun yok ancak ekranda bazı yerleri kalem algilamiyordu ürün kusurluydu geri gondermeye karar verdim ve iade süreci başlattım gelirken 1 günde gelen ürün bizden çarşamba günü alındı diye...
5060 serilerini takip etmiyorum 4070 laptop aldığım zamandan beri acer nitro 16 vardi bende ancak sana tavsiyem her zaman en guncelini alman olur çünkü yeni teknoloji daha fazla güncelleme alır saf güç olarakta 4070 3070 den çok farklı değil ancak dlss isin için girince fark yaratıyor
Oyunlari oynamadiklarinizdan seçtim bu arada yoksa bende cs aşığıyım rdr 2 falanda gayet güzel
1752531299
Rica ederim iyi eğlenceler şimdiden birde eğer arkadas ortamınız varsa rust uncharted gibi oyunlarda denenebilir
Hocam vram mevsunun biraz abartıldığını düşünüyorum ben 32gb ram mevzusu gibi 16gb da hayli hayli yetiyor ekran kartında da 16gb vram gayet yeterli olacaktır bence abartmaya gerek yok
Hocam fiyatını Tem bilmemekteyim ancak razer blackshark v2 x var bende gayet güzel kaliteli Bi kulaklık bütçe varsa düz razer blckshadk v2 de alınabilir fikrimce
Hocam eğer kaliteli oyun render almak gibi ideallerini yoksa ders çalışırım not tutarım diyorsanız bence tablet almak çok mantıklı hem aynı işlev hem daha kompak