Tahirkocerr isimli üyenin son içerikleri

1. T

GTX 1660 Tİ ve Ryzen 5 3600 PUBG KASIYOR?!?!

R5 3600 1660 S 2x8GB (3600 Mhz) ram ile 160-170 fps görüyorum oyun içinde Bu kadar düşük fps almanız garip. Aklıma gelen tek çözüm ram frekanslarınız aynı değil ramlar işlemciye yetişemiyor olabilir 1671150577
  2. T

Çözüldü✓ M2 SSD ye Windows 11 kuramıyorum

Hocam sonunda kurabildim. Dediğin gibi biosu sıfırladım daha sonra biostan windowsun kurulu olduğu diski biçimlendirdim ( Windows kurulum ekranı disk seçme bölümünde de kurulu olan diski biçimlendirmiştim işe yaramamıştı) sonra boot menüden uefi bios flaşh belleği seçtim ve kurulum ekranına...
  3. T

Windows boot manager hangi alt birimde Boot ve Advanced bölümünde göremiyorum? 1669506167 Şimdi gördüm. Windows Boot Manager SATA6G de görünüyor nasıl m2 ssd yapabilirim bunu
  4. T

Çok teşekkürler hocam şuan deneme şansım yok deneyip sana ulaşiyim olur mu
  5. T

Evet usb ye ıso dosyası oluşturup Windows kurulum ekranında m2 ssd seçiyorum dosyalar falan kopyalanıyor bittikten sonra yeniden başlatıyor ama boot etmiyor
  6. T

Sata ssd de kurulum tamamlanıp yeniden başlattığınıda Windowsu hazırlıyor acaba m2 ssd nin windows desteklememe gibi bir durumu söz konusu olabilir mi ürünün yorumlarına baktım ama kimse bu durumdan şikayetçi değil 1669485647 Deneyeceğim teşekkürler ilginiz için
  7. T

Boot menüden m2 ssd seçemiyorum ama biosta görünüyor flaşı çıkarında da bios ekranından öteye gitmiyor
  8. T

Selamlar, Abdullah abinin önerdiği MLD m300 1TB SSD satın aldım montajı yapıp çalıştırdım sıkıntı yok ama SSD ye win 11 kuramıyorum format ekranında m2 ssd yi seçiyorum kurulum tamamlanıyor Windows yeniden başlatılıyor ve tekrar kurulum ekranına geliyor yardımcı olabilecek var mı? Sata ssd de...
  9. T

M2 SSD taktım HDD görünmüyor

Disk yönetiminde hdd göremiyormuş ssd takınca oldu 2 farklı slot var diğer slota taksam çözülür mü acaba ?
  10. T

M2 SSD taktım HDD görünmüyor

Selamlar, 2 gün önce Abdullah abinin paylaştığı MLD M300 M2 ssd satın aldım ve az önce sisteme montajladım lakin sistemi açtığımda disklerimden biri görünmüyor. Daha önce SATA SSD ve HDD olmak üzere 2 diskim vardı. M2 SSD takınca HDD yok oldu görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Geri