tahs1n isimli üyenin son içerikleri

1. tahs1n

Samsung Galaxy S10 Fe Plus veya Samsung Galaxy S11 mi?

28k ye öğrenci indiirmi ile samsung tab 11s aldım ve yaptığım en iyi karardı ses sistemi olsun ekranın amoled olması ve akıcı olması çift bölünmüş ekran ile bir taraftan youtubendan ders izleyip diğer taraftan not alabilitiyorum ama tabii ki ekranı s10fe plus kadar büyük değil önceliği not ve ders...
  2. tahs1n

Steam Hesabım Çalında

steam support candır 1 gün 6 saatte hesabımı geri aldım
  3. tahs1n

Steam Hesabım Çalında

ya ben herşeyim açıktı adam mailimi alıp atmış ve herşeyi silmiş sanki benim adıma dönmüş bu ekteki mesaj bana ait değil
  4. tahs1n

Steam Hesabım Çalında

arkadaşlar birisi mail adresimi çalmış ve steam supporta mail atmış hesabım çalındı diye ayrıca e postamdaki satın alma geçmişimi ve kart bilgilerimle başvurmuş steam buna hesabını vermiş ben supporta yazdım ama tüm steam maillerini silmişde çıkmış ne faturam kaldı ne başka bişey steam supporta...
  5. tahs1n

aynen fiyat aşırı pahalı, akakçeden baktım fiyat bir anda fırlamış son şu dönemlerde aşırı pahalı, ama amacım üniversite için ders notu almak, pdf okumak, video izlemek 1787567833 niçin fe mantıklı değil
  6. tahs1n

merhaba samsung galaxy s10 fe plus veya samsung galaxy s11 tabletleri arasında kaldım s10 fe plus 26k iken s11 29k arada 3k fiyat farkı var değermi
Geri