Ben de sana hastayım. Sahte profil açmıssın ilk mesajın ve kendi konuna kendi sahte hesabınla aynı anda tepki veriyosun maşallah. Ayrıca rapor edildi bakalım napacaklar.
Normaldir Asrock herkeste yok msı daha yaygın sonuçta. Asrock derken steellegend serisinden bahsediyorum başka modelini bilmem. İkisini de kullanıp tecrübe ettim ona göre yazdım.
Tomahawk ın B650 olanını kullandım rezalet karttı ne biosu adam gibi çalışır ne yazılımı stabil çalışır 1 yıl kullanıp sattım şimdi Asrock X670 steel legend kullanıyorum Fiattan inip Mercedese binmiş gibiyim. Çok stabil kart tavsiye ederim.
Nitro 16 nın 7840hs 4070 2K modelini kullanıyorum gerçekten muazzam. Tek saçmalığı 512 ssd konulmuş oyun için yetersiz 2tb takviye yapacağız bakalım. Nisanda Vatanda 43,6K dan satıldı o zaman aldım. Bu arada donanımhaberde bjkyener ile aynı kişimisiniz? Yazım tarzı aynı da.
Ben bunu kullanıyorum kadayıf gibi monitör.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g3223q-32-1-ms-uhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html?psafe_param=1&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw0ruyBhDuARIsANSZ3wqoomQFLVOV5wQ5bViByeQYIma38yb0pujm7LFqnSfMBAopJc50HWcaAgw3EALw_wcB
Sorunlu olan sensin ki bir öneriye bile delleniyorsun. Neymiş dellenmemiş.
Ayak bende değil sende.
Ben mi kendimi bozmuşum. Belli oluyor kimin bozulduğu.
Dellenmediysen niye patavatsızlık yapyorsun.
Benim gibi kendini bilmezler derken. Hayırdır neyi bilmiyor muşum. Yardım isteyen sensin öneride...