tahtelbahir isimli üyenin son içerikleri

1. tahtelbahir

Hız ve renk soru çözümüne PC'den nasıl bakabilirim?

Soru çözümüne telefondan bakmak çok uzun sürüyor bende PC'den bakıyordum daha öncesinde sanırım siteyi güncellemişler fotoğraftaki gibi soru çözümüne girdiğimde yüklemiyor telefonda yüklüyor site üzerinden ama PC de yüklemiyor barkod girin diye bir yer var açtığımda bir şeyler yazmamı istiyor ne...
  2. tahtelbahir

Kurgusal karakterime hangi isim daha uyuyor

evet aslında olabilir daniel white
  3. tahtelbahir

Kurgusal karakterime hangi isim daha uyuyor

Görseldeki gibi bir tip de oyun karakterine isim arıyorum randolfh kris ve ethan cortes arasında kaldım. Sizce bu tipte birisini hangi isim daha çok çağrıştırıyor.
  4. tahtelbahir

Koçluk benim için uygun mu alınır mı?

Şu an 10. sınıfım ve şu ana kadar hiç ders çalışmadım her seferinde başlayacağım yapacağım diyerek haftaya başlıyorum ama 1 gün bile sürdüremiyorum 9.sınıfta hocalarımızın kötü olması nedeniyle ders dinlememeye başladım ve artık ders dinlemek işkence gibi geliyor sadece matematik, kimya ve tarih...
  5. tahtelbahir

Parfums de Marly Carlisle muadili hangi parfüm

çok bi bilgim yok örnek verebilir misin
  6. tahtelbahir

nereden bulucam
  7. tahtelbahir

türkiyede satışı yok
  8. tahtelbahir

Parfums de Marly Carlisle parfümünün muadilinin arıyorum muadili hangisi
  9. tahtelbahir

Görsel roman oyunum için ne kadar zamanda bu seviyelere gelebilirim

aklımdaki hikayeyi hayata geçirmek için bir oyun yapmak istiyorum ve tek başıma yapabiliceğim en iyi türün görsel roman türünde olduğunu düşünüyorum oyun geliştirmede biraz kod tecrübem var ama daha önce hiç çizim yapmadım ve bıraktığım görseller kalitesinde veya ona yakın bir görsellik yapmak...
  10. tahtelbahir

Cs 2 eşleştürme başarısız hatası

bu hata aynı hata değil birebir aynı hata yazısını yazdım
  11. tahtelbahir

Cs 2 eşleştürme başarısız hatası

Eşleştirme Başarısız Failed to reach any official servers. UDP (Kullanıcı Veri Bloğu İletişim Kuralları) üzerinden küresel bir ağ rölesine ping atma girişimlerinin tümü başarısız oldu. Bu durum bir güvenlik duvarından veya MTU'dan (Maksimum İletim Birimi) kaynaklanıyor olabilir.
  12. tahtelbahir

Minecraft Forge virüs mü?

Çoğu yerde güvbenilir demesine rağmen VirusTotal'de ciddi antivirüsler uyarı veriyor.
  13. tahtelbahir

Antrenman ve makro değerlerim dengeli mi

[H3 id='byle+iyi+mi']böyle iyi mi[/H3] ANTRENMAN Protein: 150 g Karbonhidrat: 192 g Yağ: 70 g Toplam: ≈ 1998 kcal DİNLENME Protein: 150 g Karbonhidrat: 155 g Yağ: 70 g Toplam: ≈ 1850 kcal
  14. tahtelbahir

boy 170 kilo 82 %33 lük bir yağ oranım vardı ağırsağlamdan hesaplamıştım
  15. tahtelbahir

Antrenman günleri Protein (P): 150 gram Karbonhidrat (C): 225 gram Yağ (F): 55 gram Toplam kalori yaklaşık: 1995 kcal Dinlenme günleri Protein (P): 150 gram Karbonhidrat (C): 200 gram Yağ (F): 50 gram Toplam kalori yaklaşık: 1850 kcal [H3 id='A.+Gs']A. Göğüs[/H3] Barbell Floor Press...
Geri