Soru çözümüne telefondan bakmak çok uzun sürüyor bende PC'den bakıyordum daha öncesinde sanırım siteyi güncellemişler fotoğraftaki gibi soru çözümüne girdiğimde yüklemiyor telefonda yüklüyor site üzerinden ama PC de yüklemiyor barkod girin diye bir yer var açtığımda bir şeyler yazmamı istiyor ne...
Görseldeki gibi bir tip de oyun karakterine isim arıyorum randolfh kris ve ethan cortes arasında kaldım. Sizce bu tipte birisini hangi isim daha çok çağrıştırıyor.
Şu an 10. sınıfım ve şu ana kadar hiç ders çalışmadım her seferinde başlayacağım yapacağım diyerek haftaya başlıyorum ama 1 gün bile sürdüremiyorum 9.sınıfta hocalarımızın kötü olması nedeniyle ders dinlememeye başladım ve artık ders dinlemek işkence gibi geliyor sadece matematik, kimya ve tarih...
aklımdaki hikayeyi hayata geçirmek için bir oyun yapmak istiyorum ve tek başıma yapabiliceğim en iyi türün görsel roman türünde olduğunu düşünüyorum oyun geliştirmede biraz kod tecrübem var ama daha önce hiç çizim yapmadım ve bıraktığım görseller kalitesinde veya ona yakın bir görsellik yapmak...
Eşleştirme Başarısız
Failed to reach any official servers.
UDP (Kullanıcı Veri Bloğu İletişim Kuralları) üzerinden küresel bir ağ rölesine ping atma girişimlerinin tümü başarısız oldu. Bu durum bir güvenlik duvarından veya MTU'dan (Maksimum İletim Birimi) kaynaklanıyor olabilir.
[H3 id='byle+iyi+mi']böyle iyi mi[/H3]
ANTRENMAN
Protein: 150 g
Karbonhidrat: 192 g
Yağ: 70 g
Toplam: ≈ 1998 kcal
DİNLENME
Protein: 150 g
Karbonhidrat: 155 g
Yağ: 70 g
Toplam: ≈ 1850 kcal