TaiLong isimli üyenin son içerikleri

1. TaiLong

Poco F8 Ultra 33.999 TL

Ayni satıcı f9 ultra yi 42.999a satıyor normal fiyatı 85k
  2. TaiLong

Poco F8 Ultra 33.999 TL

İthalatçı garantili falan olabilir satıcı hakkinda hiçbir bilgi yok daha once satış yapmamış sanırım
  3. TaiLong

50k Bütçeye sistem önerir misiniz?

Kanka ne yaptın bulabildin mi sistem
  4. TaiLong

49999 TL Bütçe Sistem Önerisi

Knk bende bulabilirsem o butcelerde bakıyorum fakat adam akıllı hazir sistemler pek göremedim o bütçede tek tek indirim kovalayıp almayı düşünüyorum ben sen ne düşünüyorsun
  5. TaiLong

Çözüldü✓ Sıfırdanpctopluyorum -Msımag Forge 121a 750w(4.299 TL) İlkparça Olarakalınır mı?

Knk aslında ilk hangi parcadan almaya başlayacağımi bilsem birazda olsa kafmada oturur da şöyle bir sıkıntı var parça her ne kadar 0 bile olsa benim alip deneme gibi bir şansım yok o biraz kafama takılıyor yani bozuk parça çıkarsa, bende tüm parçaları toplamak icin 1.5-2ay ugrassam 2ay sonra...
  6. TaiLong

Çözüldü✓ Sıfırdanpctopluyorum -Msımag Forge 121a 750w(4.299 TL) İlkparça Olarakalınır mı?

Knk indirimsiz fiyatı ne kadardir ki eğer cidden güzel bir indirim değilse acele etmesem mi acaba
  7. TaiLong

Arkadaşlar daha önce hiç pc toplamadım veya PC almadım elimdede hiçbir parça yok gaming gecesinde şöyle bir şey gördüm nasil bu alınır mi bunu alayimmi İlk parça olarak fiyatı nasıl
  8. TaiLong

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Cevap geldi mi??? Ne yaptın knk
  9. TaiLong

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

Knk valla sırf bu yüzden bende korkup toplamaya başlamadım inşallah çözersin
  10. TaiLong

50-60 Bin TL PC Önerisi

Doğrudur knk aslında dediginiz gibi birazda şansa bağlı sağolun teşekkürler
  11. TaiLong

50-60 Bin TL PC Önerisi

İndirimden parça almak tek tek toplamak iyi aslında bazen çok uyguna parçalar düşüyor foruma ama sıkıntım şu önceki cevaplardada demisitm sanırım parçayı,0 alsam bile test etme işi sıkıntı çünkü tüm sistemi toplamam belkide 2-3ay sürer ilk aldığım parça yi 2-3 ay sonra denediğimde sıkıntı...
  12. TaiLong

50-60 Bin TL PC Önerisi

Anladım knk teşekkür ederim birde birseu sormak istiyorum emin olmak icin yani anakart güç kaynağı ve bir monitör mü alarak başlangıç yapmam lazim yani 1790019996 Hazır sistemlere çok baktim knk ama parçaları tek tek mavi siteden toplayincada hemen hemen ayni fiyata denk geliyor mesela 55k lik...
  13. TaiLong

50-60 Bin TL PC Önerisi

Knk tek tek toplamak istiyorum bende ama tek sıkıntım şu bir anda tüm parçaları indirimden denk getirip alamam bir parça aldığım zaman sağlam mi çalışıyor mu nasıl anlarim çünkü test edebileceğim bir şey yok elimde
  14. TaiLong

❌İndirim Bitti! James Donkey Ravel R40 24’’ 240 Hz 0.5 Ms Fast Ips Fhd Gaming Monitör 3399 TL

Teşekkürler knk yorumun icin haklısınız galiba zaten bu fiyata illaki monitör bulurum herhalde bulamazsamda en kötü bütçeye 1-2k daha eklemeye çalışırım 1789927656 Knk denemek çok sıkıntı değil en kötü bir bilgisayarcıya gider rica ederim de arkadasin dediği gibi o fiyatlara hep monitör var...
Geri