Kanka şöyle izah edeyim benim için önceki mousemdan buna geçmeyi kesinlikle değdi ancak diğer seçenekler varken beklemeye değer mi bilmiyorum.Emsalleri olabilir piyasada çok hakim değilim.Swarcowu takip ediyordum ilk ondan görmüştüm sonra Maske Youtube nin videosu beni cezbetti.
1782919377
ATK...
Katılıyorum.Bende A9 Pro kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim Allah'ın izniyle yakın bir zamanda göreceğimide düşünmüyorum.Hafifliği ve şarj süresi gerçekten iddialı verdiği performansa bakılınca.
Not : Monitörünüz iyi değilse 8K Hz de kullanmanın bir manası da yok bence gözle görebileceğimiz...
Buyur dostum bu şekilde F80 ile beraber kullanıyorum
1782910654
Hocam, biri bana bunun 25-10 modelini önermişti. Ancak hem forumdaki yorumlardan hem de değerlendirmelerden yola çıkarak daha iyi bir renk performansı istediğim için biraz daha araştırma yapıp şu an aktif olarak kullandığım...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FXV6517P?ref_=ppx_hzod_image_dt_b_fed_asin_title_0_0
Hocam selamın aleyküm, ben bu monitörü 1 hafta önce indirimle 5299 TL gibi bir fiyata aldım. Şu an aktif olarak kullanıyorum ve deneyimlerimden yola çıkarak kesinlikle öneririm. Almayı düşünen veya aklında soru...
Hocam nacizane tavsiyem membran klavyeye 3.000 TL bağlama. Ben de uzun süre membran kullandım ve hepsi bir süre sonra (özellikle çok oyun oynuyorsan) kauçuk yorgunluğundan dolayı tuş sertleşmesi veya basmama sorunuyla veda etti.Aktif olarak wraith W60 kullanıyorum.
Ayrıca bir süre sonra aşınma...
Ben her türlü laptopta yapabileceğin kısıtlı yükseltmeler arasında kendimce üst sıralara koyuyorum.
Ben hatta bazen çok bayınca havalar laptopu falan boşverip standı prize takıp fanı kendime çeviriyordum 4 fanlıydı standım🙃