TakkeliTurist isimli üyenin son içerikleri

1. TakkeliTurist

Ev İnternetinde Yüksek FEC Hataları ve Kopma Problemleri

gittiği zaman bu şekilde oluyor değerler
  2. TakkeliTurist

bu arada hat değerleri sabit değil normalde herkes de mi öyle bilmiyorum ama bi aşağı bi yukarı artıyor
  3. TakkeliTurist

Köyde TürkTelekom kullanıyorum bi önceki pakettede aynı sorunları yaşıyordum 35 olan internet hızım yavaş yavaş birlere ikilere düşüyordu kapatıp açınca düzeliyordu müşteri hizmetlerini aradığım zaman hızımın normal çıktığını söyleyip arıza kaydı bile açmadılar. Bir kere bilen birine denk geldim...
  4. TakkeliTurist

R5 5600 ve 3070TI ile minecrtaft'ta performans düşüklüğü

Onlar açık zaten dediğim gibi sadece minecraft ile alakalı olay benimkinden çok daha düşük sistemli arkadaşlarım daha yüksek fps alıyor çözemedim bir türlü.
  5. TakkeliTurist

R5 5600 ve 3070TI ile minecrtaft'ta performans düşüklüğü

Başlıkta da dediğim gibi CPU ve GPU bu şekilde diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok (fs22 hariç onun çözümünü de çok aradım ama bulamadım genel olarak 3070 3070 ti olan kişiler yaşamış bu sorunu hep) minecraft'ta aldığım FPS ne kadar 200 300 400 olsa da inanılmaz kasma hissi veriyor hele ki...
  6. TakkeliTurist

Xbox dan indirdiğim oyun kendiliginden silindi sebebi nedir?

Hocam hortlatıyorum ama çözümünü buldun mu.
  7. TakkeliTurist

Ekran Kartı Mhz Düşmüyor

Yaptım hocam üstüne format bile attın sorun büyük ihtimalle ekran kartının kendi içindeki bir yazılımdan ama hiç kurcalamak istemiyorum yine de tehlikesiz denenebilir şeyler deneyebilirim.
  8. TakkeliTurist

Ekran Kartı Mhz Düşmüyor

Hocam DDU ile driver'ı sildim yükledim. Üstüne format attım. Kaldı ki zaten ekran kartıyla ilgili hiç bir ayar yapmadım. Aslında benim aradığım kalıcı bir çözüm. Yine de sizin dediğiniz yere girip baktım her şey otomatik ayarda.
  9. TakkeliTurist

Ekran Kartı Mhz Düşmüyor

Ekran kartı msi suprim x 3070ti. Kart normalde boştayken 42 derecelerde falan oluyordu, denetim masasını açınca fark ettim 60 derecelere çıkmış boştayken. Şaşırdım, gpu z ye baktım mhz değerler en üstte, hatırı sayılır bir miktar watt da çekiyor. Araştırmaya çalıştım çözüm bulamadım. En son...
Geri