Selamlar,elimde bayramdan topladıgım 1000tl gibi bir bütçe var 1900tl ile de gram altın aldım telefonumu yenilemem gerekiyor aileme bütçe konusunda destek çıkmak istiyorum bu 1000tlyi nasıl katlayabilirim az riskli var mı bildiğiniz bi şeyler her yol mubah yardımcı olursanız sevınırım
selam lvbel c5'in son albümündeki ''hayal ettim'' şarkısı aşırı derecede hoşuma gitti aynı şekilde çoğu kişinin en az bir kere dinlediği Ati242-25 parçası da çok hoş Türk rapçilerin böyle slow şarkılarını yazarsanız sevinirim Şam'ın da çok güzel slow parçaları var.
selamlar telefonumun iç ekranını 2haftada 2 kez kırdım onemli bi tiyatro projem var ve tüm bilgiler whatsapp grubumuzda nasıl telefonumu kullanmadan pcden whatsappa giriş yapabilirim
bence kesinlikle David Walker'ın muadillerinden almalisin kendim yaklaşık 9 aydır David Walker'dan kullanıyorum özellikle Versace Eros'un muadili kalıcılık bakımından gayet güzel veya Armani Stranger With You kokusu da çok hoştur tavsiye ederim halen indirimleri var diye biliyorum 2 tane 50ml...