peki sosyal medyada çok videoları dolaşıyor . işte amerikalılar 5 ülke sayamadı falan diye . böyle kafası çalışmayan kitle çok mu ? ve aynı zamanda para kazanması kolay falan deniyor evet ama neden amerikada işsizlik ,yolsuzluk,evsizlik bu kadar büyük bir sorun ?
öncelikle merhaba bu incelemeyi mikroskobu alırken internette hiçbir inceleme bulamadığım için yazıyorum .
mikroskobu alalı yaklaşık 1 ay oldu ve 318 TL ye aldım . kutusunda mikroskop, bir tane telefon ile fotoğraf çekmenize yarayan aparat ve birde lam-lamel geliyor. Bir tane AA pil ile...
rdo ya başladım ve amazon prime aldım ki hızlıca meslek sahibi olayım . ilk başta hemen hesapları bağlayıcı oyuna ganimetler gelmedi ama resmi sitede 48 saat diyordu ve internettede 72 saat beklemeniz gerek demişti şimdi kart hareketlerinden baktım 28.02,2021 de amazon prime almışım. ve saat...
derse giren 6 kişi var ve sınıf temsilcisi ol diyorlar . şu an online işliyoruz çok yorar mı sınıf temsilciliği ? sınıftakilerden bir şey falan isteticek falan olursa ben yapmam ?
varmı arano-ızda bu zaman da sınıf temsilcisi olan ?( hazırlık okuyoruz )
1608825264
up