Merhaba, Samsung buds 3 pro fiyati 6,5-7k arası bir fiyata alınır mı? veya biraz daha ekleyip airpods pro 2. nesil mi almalıyım samsung cihazlarda daha çok samsung kulaklıklar öneriliyor bu fiyat aralığında hangisini önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı?
Fikirleriniz için teşekkürler. Peki bu fiyat aralığında S24 Plus hakkında düşünceleriniz neler? Exynos sizce güvenilir bir işlemci mi? çokta büyük bir telefon almak istemiyordum açıkcası bu işin başında :) S23 alıp geçecektim ona da satıcı bulamadım açıkcası xd
Herkese selamlar,
Yakın zamanda elektro gitar almayı düşünüyorum ama 3 gitar arasında kaldım. Çalacağım müzik tarzı erkin koray veya duman tarzında rock müzikler olacak, S-S-S veya H-S-S gitar almayı düşünüyorum şu anda cort AD810 akustik gitarına sahibim kendimi yavaş yavaş geliştirmeye...
Herkese selamlar
Öncelikle telefon işlemcisi veya donanımlarından fazla anlamadığımı belirtmek isterim. Gördüğüm kadarıyla yorumlamak istiyorum konuyu.
geçen ay s23 telefon almaya karar verdim. Baktım ki samsung s24 yakında çıkacak almayayım dedim. Ve telefonun Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle...
Yorumunuz için teşekkür ederim. galiba takarken biraz fazla gerdirmişim, aynı markanın aynı telini tek olarak satın aldım. Ve bugün daha dikkatli bir şekilde kendim taktım.
Herkese, selamlar
yaklaşık 1 hafta önce yeni başlamak adına "Cort ad819" gitar aldım. dün parmak alıştırması yaparken sol teli bir anda fırladı ve elimde kaldı. bende yeni tel sipariş verdim. Aldığım tel d'addario EZ900.
bugün eve geldi ve gitardaki tüm telleri söktüm. ve sol telini en sona...
Şu anda Modemden kısa bir kablo ile dağıtıcıya interneti çektim kendi çakmış olduğum cat6 kabloyuda dağıtıcıdan bilgisyara çektim ve bilgisayara internet geliyor jaklarda sıkıntı olsa bilgisayara nasıl internet gelsin ki anlamadım gitti çok ilginç geliyor bana modemden direkt çektiğimde gelmemesi