James Donkey stark s800 kasam var içinde kendi 4 fanı ile geliyor (12 rgb) show case tipinde üste sıvı soğutucu alacağım için alta 3 tane fan aldım 5v argb thermalright tl m12 s model bunlar uyumlu olsun diye thermalright ın 8 li argb fan çoklayıcısını aldım kasanın orj fanlarını takamadım...
https://www.teknosa.com/thermalright-fanand-argb-hub-x8-4-pinli-rgb-fan-coklayici-p-784955306
hem fanların hızını hemde argb kontrol edebilirmiyim bunun ile
ve daha ucuzu veya daha iyisi varsa önerilerinizi bekliyorum
anakartımda 5v argb girişi yok renkleri reset tuşunun kablosunu bun takıp...
aktif olarak patriot kullanıyorum bir sıkıntısı çıkmadı ben expo açamıyorum ama xmp çok iyi çalışıyor
xmp intel'in
expo amd'nin diye biliyorum
daha doğrusu expo açmayı denemedim
şuan 14400f işlemci kullanıyorum anakarım msi b760m-p şu işelmcilere yükseltmek istiyorum anakart kaldırır mı watt olara
13700 veya 14700 serisinden bir şey almak istiyorum olmazsa
13600 veya 14600 serisinden bir şey hangisini almalıyım
(serisi derken atıyorum düz 13600 13600k veya 13600kf o...
yaklaşık 1 hafta önce abdullah abinin st deeki dark x123 soğutucusunu kaçırdım (sandım öbürsü gün aynı fiyattan çıktı) benzer soğutuculara bakrım strong' m4-12xpro ürününü gördüm özellikleri aynıydı öylr yazıyordu satıcıya termawl macun kutudan çıkıyormu ve W/mk değerini sordum satıcı evet...
ekstarsız vermeyeceğim diyo
ekstraları sayarsak bence alınmaz 40k oluyo
1) ekran kartı mining olabilir
2) sistem komple ikinci el o paraya 5060ti 16gb sistem alırsın (5060ti 16 gb yüzde 10 daha düşük fps veriyor ama dlls 4 gibi teknolojilere sahip)
3) sitedeki görüntüler yapay zeka ile...