TalatPasha isimli üyenin son içerikleri

1. T

Mouse ve klavye önerisi 8000-10000 tl bütçem var

Hocam klavye olarak akko ve wraith markaları arasında çok kaldım o yüzden karar veremiyorum
  2. T

Mouse ve klavye önerisi 8000-10000 tl bütçem var

Beyaz bir sistem dizdim ancak klavye ve mouse konusunda bir türlü karar veremedim. Oyunlarda f1 f2 gibi tuşları çokça kullandığımdan ötürü en az %75 klavye gerekiyor.
  3. T

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Ram ve ssd olarak hangilerini önerirsiniz? Ayrıca kasa olarak bu tip kasa almayı düşünüyorum ekran kartı ebatlarında bir sorun yaşar mıyım? Soğutma sistemini ne almamı tavsiye edersiniz...
  4. T

Üstad 5080 satın aldım ayrıca g9 oled monitöride aradan çıkardım şuanki fiyatlarla ne öneririrsin aklımda 9800x3d var, anakart ve kasa hakkında hiçbir fikrim yok
  5. T

İndirimde Nvidia 5080 satın aldım, tavsiyeye ihtiyacım var.

Başlıkta da belirttiğim gibi 5080 ekran kartı satın aldım amd ryzen 9800x3d almayı düşünüyorum kasa, anakart, ram tavsiyeleriniz nelerdir sizce uzun sürecek bir sistem kurmak için neleri eklemeliyim? Satın aldığım sistemi kurmak için İstanbul da hangi bilgisayarcıda birleştirebilirim?
  6. T

Kanka Oled monitör dahil 120kya sistem önerebilir misin?
  7. T

Ekran kartını Amerika'dan mı getirmeliyim yoksa Türkiyeden 9070 xt mi almalıyım?

Yakın zamanda bir yakınım Amerikaya gitmeyi düşünüyor, kendisinden ricada bulunup 5080 veya 5070ti gibi bir kart mı aldırmalı mıyım veya Türkiye den amd9070 xt sapphire sürümlü bir ekran kartı mı tercih etmem daha mantıklı olur? bütün sistem için tahmini bütçem 90 bin ila 100 bin tl arası...
Geri