Birisi 400-450TL iken diğeri 1400TL. Ben yakında Oppo Enco Buds alacağım. Bence Enco Buds F/P ama dediğim gibi büyük ihtimal Enco w31 daha iyidir, sonuçta arada 1000TL fark var.
Telefoncular mağza olduğu için güveniyorum. Yoksa getirebilecek kimse yok. Olsa ben direkt yurtdışına giderim orada yaşarım xD.
1652458482
500tl fark varsa zaten almam. Telefonlarda yarı fiyatına geliyor. Eğer tablette de aynı yani %50-70 gibi bir fark varsa alacağım.
Tamam teşekkür ederim bilgi için. Peki alabileceğim yer biliyor musun?. Sence telefoncularda var mıdır?. En kötü Eminönü falan oraya gidicez. Ama yarın okul çıkışı bizim mahalledeki telefonculara soracağım. Fakat var dersen gönlüm rahat eder.
1652384578
Tamam çok teşekkür ederim bilgi için
Kanka söyle düşün. iPhone 13 pro max normalde vergisiz 14.000TL. ama vergi ile 27.000TL. Her şey aynı sadece başka ülkeden geliyor. Telefonda IMEI kaydı yaptırman lazım. Ya gidiceksin eski telefonun IMEI'ni atarsın ya da pasaport'a kayıt yaparsın.
Merhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı...
Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim?
1652378027
Hocam sende de bilgi var gibi :D. Telefoncularda sence Tablet bulabilir...