Talbert isimli üyenin son içerikleri

1. T

Oppo Enco Buds W12 vs Oppo Enco W31 hangisini almalıyım?

Birisi 400-450TL iken diğeri 1400TL. Ben yakında Oppo Enco Buds alacağım. Bence Enco Buds F/P ama dediğim gibi büyük ihtimal Enco w31 daha iyidir, sonuçta arada 1000TL fark var.
  2. T

Kaçak Tablet ve Telefon alınır mı?. Nereden alabilirim?

Telefonum var o yüzden telefondan vazgeçtim tablet alacağım. Ama tablette vergi az olduğu için aynı fiyata geliyor diyorlar. Bu konuda bilgin var mı?
  3. T

Demek o yüzden ucuz. Yapacak bir şey yok Anladım ama almayacağım büyük ihitmal. Yukarıdaki arkadaş neredeyse aynı fiyat dedi o yüzden.
  4. T

Diyorsun ki fiyat farkı yok. Bilmiyorum o zaman yapacak bir şey yok. 1652463358 Kaçak sigara satan kişide neden olsun?
  5. T

Telefoncular mağza olduğu için güveniyorum. Yoksa getirebilecek kimse yok. Olsa ben direkt yurtdışına giderim orada yaşarım xD. 1652458482 500tl fark varsa zaten almam. Telefonlarda yarı fiyatına geliyor. Eğer tablette de aynı yani %50-70 gibi bir fark varsa alacağım.
  6. T

Nedenki?. Orada % kaç fark vardır? 1652415769 Nedenki? 1652415832 Bilmiyorum ama belki telefoncularda vardır diye imiş ediyorum
  7. T

Artık Türkiye ekonomisinden ötürü herkesde var. Polis artık bıraktı sayılır. 1652385078 Tamam o zaman öyle yapacağım. Bilgi için çok teşekkür ederim.
  8. T

Tamam teşekkür ederim bilgi için. Peki alabileceğim yer biliyor musun?. Sence telefoncularda var mıdır?. En kötü Eminönü falan oraya gidicez. Ama yarın okul çıkışı bizim mahalledeki telefonculara soracağım. Fakat var dersen gönlüm rahat eder. 1652384578 Tamam çok teşekkür ederim bilgi için
  9. T

Kanka söyle düşün. iPhone 13 pro max normalde vergisiz 14.000TL. ama vergi ile 27.000TL. Her şey aynı sadece başka ülkeden geliyor. Telefonda IMEI kaydı yaptırman lazım. Ya gidiceksin eski telefonun IMEI'ni atarsın ya da pasaport'a kayıt yaparsın.
  10. T

Ne problem yaşamıştı?. IMEI umrumda değil tablet alacağım. 1652384072 Bizim sınıfta 4 kişinin falan kaçak telefonu var
  11. T

Merhaba. Lise öğrencisiyim ve artık ders çalışmaya başlamak istiyorum. Bunun için tablet istiyorum ama malum "Türkiye" fiyatları malum. Galiba çoğu Kaçak (Yurtdışı) cihazlar İran'dan veya Irak'dan geliyor. 5000-5500TL telefonlar 2000-2500TL'ye satılıyor diye biliyorum. Bu yüzden Tablet de aynı...
  12. T

Global tablet alınır mı ?

Hocam sende bilgi var gibi. Telefoncularda sence Tablet bulabilir miyim?. Kaçak 2500tl olacak geniş tablet istiyorum. Oyun falan oynayacağım ders çalışacağım. Telefoncular dışında sence nereden alabilirim? 1652378027 Hocam sende de bilgi var gibi :D. Telefoncularda sence Tablet bulabilir...
Geri