Merhaba, PC çalıştırırken normal tüm renkler dönüyor daha sonra turkuazdan kırmızıya geçerken bu şekilde kalıyor başka da değişmiyor renk niye acaba
Videosu
Bazen 1-2 saat çalıştıktan sonra düzeliyor tekrar renk seçeyim diye tuşuna basıyorum renk değiştirirken yine turkuaza gelince öylece...
5600 işlemci, 4060ti ekran kartlı sistem 120mm sıvı soğutma da var bu pc niye bu kadar ısınıyor bilen dostlarım var mıdır.. PC ilk geldiğinde fan çalıştıramadım sıvı soğutmayı söküp geri takmak zorunda kaldım macun özelliği gitmiş olabilir mi? Macun yenilesem çözülür mü?
Buna nasıl bir çözüm...
Fazla oyun oynanmayacak sadece iş üzerine kullanılacak Max pes 2021 felan oynatacak hazır sistem PC önerisi verebilir misiniz
Bütçe monitör vs dahil 12-13k felan
Merhabalar Windows 10 1809 sürümünü kullanıyorum özel sebeplerden dolayı üst sürüme geçemem.
Aynı zamanda bu sürümde Bazı programları kullanamadığım için windows'un en güncel sürümüne de ihtiyacım var bunun için bilgisayarıma 2. İşletim sistemi yada sanal makina kurmayı düşünüyorum sizce...
Merhabalar arkadaşlar pckolikten ghost v3 satın aldım dün kurulumunu yaptım kasanın sadece sıvı soğutma fanı çalıştığını gördüm diğer öndeki 3'lü fan ve egzoz fanı çalışmıyor.
Sebebi ne olabilir acaba anakart içindeki söketleri kontrol ettim CPU fan ve CHA1fan kısmına pinli söketleri takılı...
Merhaba arkadaşlar hazır sistem kurulumu yaptım sıvı sogutucu fan hariç diğer fanlar çalışmıyor çalışması gerekmiyor mu? Ön 3 fan ve arka fan çalışmıyor. Destek olabilecek biri var mı?
1695669744
Söketlerini söktüm taktım ama bir değişiklik olmadı.
Az önce yeni sistemi kurdum 1 saat çalışma sonrası CPU 70 gördü kapandı kendi kendine bu hatayı verdi soğutucu fanı çalışıyor ama yardımcı olabilir misiniz