Sistemimde Windows 10 kurulu. Bazen sorunsuz şekilde açılıyor bazen ise kasa ışıkları, mouse ışıkları geliyor, klavye gelmiyor açılmıyor. Bazen ise bütün ışıkları gelmesine rağmen açılmıyor. Bazen BIOS'ta Windows kurulu olmayan diskler de gözüküyor. Bazen de gözükmüyor. Sorun nedir? Yardımcı...
Güncelleme şuan okuma-yazma testi yaptığımda şöylebi sonuç alıyorum
Birde C Diskindeki şeyleri hesaplayınca 110-120gb kalması lazımken kalan 78Gb bunun çözümünü veya sorunu bilen varmı 256GB lik ssdm var
Bu bir sorun teşkil eder mi yoksa önemli değilmi Palword de medium ayarlarda medium ayarlarınca oyun high a çekiyor bu arada işlemci kullanımım %100 oluyor
Rtx 3060 12GB
Ryzen5 5600X
16GB 3200Mhz Ram
Samsung 256 GB NVMe M.2 SSD'm var. Normal okuma hızı 3500'e 2500 idi PC'de bir şey yokken sadece Windows varken test yaptığımda sundukları hızı alabılıyordum ama şu an SSD'nın dolu olması hızı bu kadar düşürür mü?
Arkadaşlar baslıktada gordugunuz gibi ilk oyunu indirdigimde c ye kurmustum sonra silip bugun itibari ile d ye kurdum ve oyun benden aktivasyon kodu istiyordu bazı forumlarda , konularda steam deki cd key i yazınca çözüleceği soylendi ama olmadı mail ime baska mailde gelmedi ben suan oyunu c ye...