Talha Kaya isimli üyenin son içerikleri

1. Talha Kaya

SİSTEMİ TOPLADIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM

ayrı ayrı topladım 1750088923 BileşenModel / Açıklama MonitörSamsung Odyssey G6 – 1440p, 360Hz, OLED Ekran KartıSapphire Nitro+ RX 7800 XT – 16GB GDDR6 AnakartMSI X670E GAMING PLUS WIFI – AM5, DDR5, PCIe 5.0, Wi-Fi 6E, 2.5G LAN İşlemciAMD Ryzen 5 9600X – Zen 5, 6 çekirdek, 12 izlek...
  2. Talha Kaya

yok yok hersey varda su an nasıl oyunlardakı fpsım olması gereken gıbı olur onu ogrenmek ıstıyorum drıverlar vs
  3. Talha Kaya

selamlar 80 k ya sistem topladım ama 300 fps den fazla almam gereken oyunda 3 fps aldım az once x670e gamıng plus wıfı ryzen 5 9600x ve 7800 xt var sistemde ne yapmalıyım acil yardım acil destek
  4. Talha Kaya

Anakart lazım overclock destekli bütçe sıkıntısı yok

rx 7800 xt ryzen 5 9600 x
  5. Talha Kaya

Ryzen 5 9600X işlemci için ekran kartı önerisi

ben 2k için dün sapphire 7800 xt nitro + aldım
  6. Talha Kaya

Işlemci ile uyumlu ekran kartı alacagım

afmf2 nedir ?
  7. Talha Kaya

Buda güzel bir seçenek ama benim için 7800 xt nin ödeme kısmında kolaylığı oldu ve 16 GB olması tercihim oldu sizin attığınız 12 gb .Tabi bu konulara çok hakim değişim sadece bugün araştırıp baktım biraz ama benim için en iyi karar oldu diyebilirim sanırım 1746313002 Teşekkür ettim . Bu...
  8. Talha Kaya

Chat gbt de youtube da epey , araştırmalarımı yaptım ve uzun süren araştırmanın sonucunda bu kombinasyonu yapmaya karar verdim
  9. Talha Kaya

hayırlı olsun haneme az once 7800 xt sapphıre nıtro + aldım . Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming Oc Amd 16GB GDDR6 Ekran Kartı 11330-01-20G ryzen 5 9600 x ile kullanacagım
  10. Talha Kaya

Yardım Kablosuz mouse onerisi

dostum monster ghost pro aldım 54 gram kuveytturk ile 12 ay vade farksız aylık 200 tl oduyorum tavsıye ederım kutunun ıcınden kaucuk cıkıyor yapıştırabılıyorsun tıklama ve tutma yerlerıne extra grip sağlıyor bu sayede alabilirsin
  11. Talha Kaya

dostlar fiyatlara baktım ve sakıp sabancı olmadıgımın farkına vardım sanırım 7800 XT ye düşme mecburiyetinde kaldım . Ama asıl merak konusu hangi markayı tercih etmeli sapphire,gigabayte ... ?
  12. Talha Kaya

ikili ve üçlü fan farkı ne oluyor acaba
  13. Talha Kaya

Çözüldü✓ İşlemcime Ekran kartı önerisi

Baran bende az önce aynı işlemciyi aldım ve ben kendi sisteminde RX 7800 XT kullanmayı düşünüyorum 2 k monitörüm var ve 2 K da 7800 XT nin güzel bir performans verdiğini forumlarda okudum .
  14. Talha Kaya

selam dostlar ben az önce Amd Ryzen 5 9600X 3,9 GHz 32 MB Cache AM5 İşlemci aldım ve 2 k çözünürlükte bir ekran kartı bakıyorum amd alacagım butçe sorunum yok
  15. Talha Kaya

27 inç mi daha iyi 32 inç mi

Kullandıgın masa boyutu çok önemli bencede
Geri