Cümleten hayırlı akşamlar önceden arkadaşlar ben bi kablolu kulak içi kulaklık alacağım ama vatan veya mediamarkt ta bulunsun bass ları ve tizleri den biri iyi biri kötü olmasın orta halli olsun yaklaşık 250 tl gibi bide bütçem var.
İstanbulda mağaza olarak satanlar var biliyorum da işte ben önerilen bi marka istemiştim uygun fiyatli yoksa satılıyor telefonculsr filan satıyor bazı yerlerde
Minimal her şekilde tsinsbilen likitini filan rahat tedarik edebileceğim uygun fiyatli bi elektronik sigara önermisiniz satan bi yer vsrsa da olur istanbul Avrupa da
Bir tane telegram grubundan tıklayınca açılıyor site sadece ama googlede artınca açılmıyor canlı desteğe sorunca da sitemiz turkiyede yeni kullanima başlamıştır diyo güvenilir mi bilen varmi
Öncelikle herkse iyi pazarlar ben dün Eminö nde parfüm aldim d&p den j4 modeli, bunu takım olarak aldım lakin deodorantları L6 vermişler bunuda eve gidince fark ettim bende beylidüzünde oturuyorum okul olduğu için gidemem fiş zaten yok o tür yerlerde beylikdüzündeki d&p ye girtsem durumu...
Bu iki kasadan birini düşünüyorum ama arada kaldım 9 fsn benim için daha iyi olur sıvı soğutma alamam aralarında çok kalite farkı varmi bilmiyorum size danışmak istedim.