izmir konakta oturuyorum ev yokuşta 2 kapısı var sipariş verirken vs kapı otomatiği üstü açıyor bizde üstten alışveriş yapıyoruz altta ki ise resmi evraklar...
1 yıldan daha fazla türknet kullanıyorum 1000mbps alıyorum en büyük avantajlarından biriside 1000mbps download verip 100mbps upload vermektense ikiside...
hocam sitede vdsl 68 mbs altyapı yazıyor. Fiber var mı sorup öğrenirim. Bağlantı kopması gibi sorunlar varmış o düşündürdü beni. Sen hiç sıkıntı yaşadın mı...
2 yıla yakın oldu herhalde geçeli. Hız konusu muhteşem, eğer altyapı destekliyorsa (internet sitelerinden bakabilirsin) 1000'e 1000'i geçilmesini tavsiye...
Sitede 68mbs yazıyor ama binanın içindeki kutuda fiber 1000mbs yazıyor. Birde stabil olması önemli. sürekli bağlantı kopacaksa 1000mbs olmasının anlamı yok...
Şuan hali hazırda vodofone kullanıyoruz. 4 ay taahütü kaldı. 50/6 mbs hız var. Hızı yetmıyor videolar kasıyor sayfalar yavaş açılıyor. Apartmanın içinde...
Mouse ilk aldığımda deneme amaçlı bluetooth ile telefona sorunsuz bağlamıştım. O zamandan beri gerekli olmamıştı hiç kullanmadım. Geçen gün lattoba BT ile...