ilk günden pass alsaydınız daha çok kar ederdiniz. 1 haftalık takas banı var. Yarın takas banı kalkacak sanırım. İlk gün en yüksek fiyatlarda olur en çok...
Bence alınır. 2 yıldızlı olan kasalar anahtarla açılıyor. anahtar da 2.5 dolar. 4 yıldızlı kasalar anahtarsız açılıyor. 1 pass ile 40 yıldız hakkın oluyor...
Agalar Sistemim imzamda yazıyor. Dün bios ve chipset güncellemesi yaptım. ertesi gün sabah bilgisayarı açtım mavi ekran aldım. Tekrar açtım yeşil ekran...
Ben bu pazartesi servise yolladım, çarşamba günü aynı cihazı tamir edip gönderdiler. Kesin değişim diye bir şey yok. 2 yıl microsoft garantili cihaz. 1 yıl...
Hocam machenikede sorun serliktense aslında hareket mesafesinin kısa olması triggerlarda. Dün ben de denedim gerçekten oynaması zor. Bütçeniz nedir ona göre...
1500 1600 civarına uygun, kampanyalı gamepad bulursam alırım. Şuan acelem yok. Bu gamepadle idare edeceğim. Çok da kötü değil biraz alışınca oynanıyor...
F1,Forza,Assetto Corsa Gibi oyunlarda denedim x15i özellikle f1 de baya bi denedim ve sana söyleyebileceğim tatmin etmiyecektir çok yumuşak triggerları var...