Talha- isimli üyenin son içerikleri

1. Talha-

PC Ekranı Glitchleniyor

Senin monitörün cold start sorunu yaşıyor gibi duruyor. Yani monitörün içindeki lehimler veya bağlantı parçaları gece soğuyunca temassızlık yapıyor, ısınınca (genleşip yerine oturunca) düzeliyor. 1 saat uğraştıktan sonra düzelmesinin tek sebebi de bu olabilir. Şunları bir dene: -Isı Testi...
  2. Talha-

Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

Herşeyi denedim zaten beklerim artık sadece. Az önce birkaç kere pazara girip çıktım ara sıra açılıyor biraz düzelme var. Önceden hiç girilmiyordu
  3. Talha-

Az önce steame girdim pazar ve envanter açılıyor. Sayfayı birkaç kere yeniledim sorunsuz açıldı. Birkaç yenilemede daha yaptım yine aynısı oldu düzelmemiş
  4. Talha-

Doğrudur. Ama sorun türknet kaynaklı değil mi ?
  5. Talha-

Hocam dün modeme reset attım ip adresim Yine karsta çıktı. 10 gün önce de ip adresim karstaydı.
  6. Talha-

Dostlar dediğim gibi sorun steamden kaynaklı olsa mobil veriden veya vpn den de giremezdik. Sorun internet dağıtıcısından kaynaklı. Türknet ip adersim karsta gözüküyor ben istanbulda oturuyorum. Aynı sorunu yaşayanlar da ip adresine bakabilir mi sorunu kaynağını sağlamlaştırmış oluruz
  7. Talha-

Dostlar türknetten kaynaklı Bence. Steamden çıkıp girer misiniz. İp adresi karsta veya başka şehirde gözüküyor mu bakın
  8. Talha-

Dostlar yaklaşık 10 gündür steam pazara giriş yapamıyorum. Vpn ve mobil veri ile girebiliyorum sadece. -Modem resetledim -Dns değiştirdim -Steam kısayoluna tcp ekledim Hiçbiri işe yaramadı. Steam hesabımdan çıkıp tekrar girdim. Steamguardda ip adresim İstanbulda olduğum halde Karsta...
  9. Talha-

Steamde Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz hatası alıyorum

1 2 gündür ben de aynı hatayı alıyorum steamden kaynaklı sorun heralde. Daha önce de olmuştu 1 2 hafta kadar sürmüştü sonra düzelmişti. Şuanlık vpn ile girebiliyorum sadece
  10. Talha-

Corsair HS80 Max alınır mı?

corsair hs55 ve hs65 kullandım. İkisinde de ara sıra ses patlaması oluyordu. Kulak pedi ve kafa bandı çok çabuk yıpranıyor. 1 2 yılda 10 yıllık kulaklıkmış gibi padler aşındı baya. Şuan mchose v9 pro kullanıyorum. Ses kalitesi iyi. Şarjı çok iyi gidiyor. Kulaklık hafif ağrı vs yapmıyor. 4 5...
  11. Talha-

HL3 duyurulmadı, söylentiler.

steam machine satışa çıkmadan birkaç hafta önce duyurulur. steam machine 2026 başlarında çıkacak. Bu yüzden hl3 En erken 2 3 hafta içinde duyuru yapılır diye düşünüyorum.
  12. Talha-

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

araç ekledim ama kod vs gelmedi. Kod nereye gelecek. kampanya sayfasında araç ekle butonu çıkıyor sadece eklediğim halde bir şey değişmedi. fazladan kodu olan varsa dm den yollayabilir mi
  13. Talha-

Çözüldü✓ Oyunların hepsinde sabit fps

kral aynı konuyu 2 kere açmışssın. diğer konuda sana cevabı yazdım onu yapmadın sanırım. Nvidia inspector kurman lazım. Oradan detaylı ayarları yaparsan sorun çözülür benımde öyleydi. [H3...
  14. Talha-

Cs2 de oyun takılıyormuş gibi

aynen neden böyle oldu anlamadım. video adı bu: [H3 id='CS2+FPS+ARTTIRMA+AYARLARI+Windows+Hzlandrma+Nvidia+Ayarlar+Steam+Ayarlar...']CS2 FPS ARTTIRMA AYARLARI (Windows Hızlandırma ,Nvidia Ayarları, Steam Ayarları...)[/H3]
  15. Talha-

Cs2 de oyun takılıyormuş gibi

bu videodaki nvidia inspector ayarlarını yap.
Geri