Talha- isimli üyenin son içerikleri

1. Talha-

Cs2 şuan bıçak alınır mı?

Elimde para olsa en yakın zamanda bıçak almaya çalışırdım. Benim envanterim yüzde 50 kadar değer kaybetti herkes panik satışı yaptığı için. Kırmızı ve sarı itemim yoktu hiç. Kasa, mor, pembe skin, charm ve sticklerlar vardı hepsi düşmüş. Valve yeni güncelleme getirmezse haftaya daha ucuzlar ama...
  2. Talha-

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

öyleymiş. Başka hesaba girdim sorunsuz kullanıyorum
  3. Talha-

Oyunlarda 2-3 saniyelik takılmalar

Windows sorunu olabilir o zaman. Temiz kurulumla dene bi
  4. Talha-

aynı sorun bende vardı. Seste robotikleşme de oluyordu. Expo kapatınca çözülmüştü. Anakart üreticisine mail atıp sorunu anlattım. Bana biostan bir ayar açmamı söylediler o ayarı açtıktan sonra expo açabiliyorum ve sorunsuz çalışıyor. Bios güncelle belki sorun çözülür. Benim ramler anakarta...
  5. Talha-

Bu olurken seste robotikleşme oluyor mu ?
  6. Talha-

Youtube Video kullanılamıyor Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin Hatası

Silip tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor. Siz gizli modda video atmıssınız. Bende oturum kapatıp denedım sizdeki gibi sorunsuz çalışıyor ama ne zaman oturum açsam sorun devam ediyor.
  7. Talha-

Hocam yapamadım veya çalışmıyor bilmiyorum. Youtube hesabından çıktığım zaman ublock origin sorunsuz çalışıyor. Videolar salisesinde açılıyor. Ne zaman hesabıma girsem çalışmıyor. Böyle f5 atarak kullanırım bir süre, sorun belki sonraki güncelleme ile çözülür bir yoluna bakacağım.
  8. Talha-

Hocam ayarı bulamadım. Ben direkt burdan https://adguard-dns.io/tr/dashboard/ kullanıyorum. Dnsyi uzantıyı kurmadan manuel olarak girdim windowsta ve cihazı bağladım.
  9. Talha-

Hocam bunu sadece youtubeda çalışacak şekilde ayarlayabilir miyim, ayarlanabilirse nasıl ayarlarım ?
  10. Talha-

şimdi denedim aynı sorunu yaşıyorum. Siyah ekranda [H3 id='Bu+ierik+kullanlamyor+daha+sonra+tekrar+deneyin']Bu içerik kullanılamıyor, daha sonra tekrar deneyin[/H3] yazıyor f5 ile sayfayı yenilediğimde video açılıyor
  11. Talha-

Hocam ilk attığınız çalışmadı aynı sorunu yaşadım. Alttaki ücretli sanırım
  12. Talha-

eklentinin linki atabilir misin hocam. Google da ublock origin işime yarıyor ama sadece youtube için bir eklenti lazım
  13. Talha-

Yardım Cs go fps sorunu ! Bilgisi olan yardımcı olabilirmi.

Oyunun optimizasyonu pek iyi değil ama senin sistemde aldığın fps çok düşük. En az 200 250 alman lazım. Benim sistemde 300 400 arası alıyorum. Dm de 200 300 arası bazen 100 lere falan düşüyor. dm de optimizasyon çok kötü.
  14. Talha-

Önceden bende premium kullanıyordum 2 3 aydır adblocklu sorunsuz kullanıyordum 3 4 gündür bu hatayı alıyorum. Çözemezsem premium alırım yine
Geri