Hyper 212 Spectrum işlemci soğutucusuna sahibim, yakın zamanda yeni bir işlemciye geçeceğim. Tekrardan bir soğutmaya para vermek yerine fan eklemek istiyorum ama bir aparat lazımmış. Bu aparatı nerede bulabilirim ve kaç mm fan almam gerek?
Doğuda özellikle diyarbakır gibi bölgelerde zorla oy toplandı tehditler vesayre saymıyorum bile. Hiç bir yararı olmayan, ülkeye zarar vermeyi amaçlayan parti.
Mousepadler ne kadar fark yaratabilir? Normalde 80x30 gibi bir şey almak istiyorum fakat herkes kalitesiz firmaların malları soyuluyor demiş. Eee tamam kalitesiz mal almıyalım o zaman diyorum kaliteli büyük mouse padler 200-300tl şaka gibi. Bana kaliteli veya kalitesiz fiyatının ederi çok pahalı...
Türktelekom fiber 50mbps kullanıyorum. Ayın 7’sinden beri tarifemden daha çok hız alıyorum. Bir sıkıntı değil benim için ama merak ettim. Bana “ee ne güzel işte kullan gitsin” filan yazmayın Türktelekomun bana verdiği hızdan nasıl daha çok alabilirim? İnternet kabloda geçerken mi artıyor 😂...
Nerede nvidia’nın bizi 6k diyip bizi heyecanlandırdığı fiyatlar, nerede 10k çıkınca sinirlendiğimiz zamanlar şimdi 15k olmuş. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. İnsanla dalga geçiyorsunuz. Bu ticaret mi? Neredeyse 3 katı fiyata satmak ticaret mi? Nvidia’nın sitesinde referans modeliydi ama...
Kimse neden sebep belirtmiyor anlamıyorum. Ben burada size hangisini tercih ederdiniz demedim dış görünüşü umursamıyorum, tek önemli olan sensör ve özellik. Dümdüz rival 3 ve ya deathadder v2 mini yazmayın lütfen.
Hocam yorumlarınız için teşekkürler deathadder v2 mini sipariş ediceğim elime oturmazsa (küçük bir ele sahibim) geri verip biraz daha para biriktirip normal v2 modelini alırım.
1611069530
O zamanda basilisk v2 vs deathadder v2 konusu açarım 😂