talha291 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Araç alabilirmiyim....

Hocam şu an tüm param altında o yönden rahatım ama insanlar anlamsız gereksiz fiyatları uçuruyor asıl korktugum şey o bi anda 150-200K artmalari gibi 1763676537 206 benimde çok hoşuma gitti ama kimisi sanayiden çıkmaz diyor kimiside sorun yaşamıyor o biraz suphelendirdi beni.mercedes de...
  2. T

Araç alabilirmiyim....

1.3 Multijet bende düşünüyorum genel olarak çoğu kullanıcı da memnun parça bakımından vs heryerde bulunuyor aklımda punto var fiyat olarak linea ile birbirlerine çok yakınlar ama punto sanki ilk kez kullanacak birine daha iyi gider gibi
  3. T

Araç alabilirmiyim....

Hocam şöyle diyim konfor olarak hiçbir beklentim yok hız olarak da cikacagim Maksimum hız 110 falandır genc isi birsey bakmıyorum benim için yakıtı az cok sorun çıkarmayan bir şey olsun yeter aile aracı olarak işte. Ekspertiz ıvır zıvır şeyleri de babam halledicek artık direkt 400 civarı bi araç...
  4. T

Araç alabilirmiyim....

Merhaba arkadaşlar 17 yaşıma 10 gün sonra giricem ehliyeti almama 1 yıl kalıcak simdi ben araba almayı düşünüyorum ama alabileceğimden emin değilim şu an 310K bütçem var bu paraya pek düzgün bir şey gelmiyor o yüzden 4 ay asgari ücretli bi yerde çalışıp bütçemi 400K yapıcam sizce alabilirmiyim...
Geri