Talha3460 isimli üyenin son içerikleri

1. Talha3460

AM4 ve AM5 iki sistem arasında seçim için yardımcı olabilir misiniz?

1080p monitör alacağım için vram olarak sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama amd nin gerek driver eksikliği gerek piyasadaki anlamsız beğenilmeme uzak durulması gerekiyor gibi hissettiriyor bilmiyorum sanırım birini seçip alıp kullanmak çok düşünmemek en iyisi.
  2. Talha3460

Bu sistemide oldukça beğendim. Dediğiniz gibi bi kule tipi soğutucuyla bu sistem 30k ya tamamlanır gibi. 7700xt genel olarak daha iyi bi performans verse bile dlss3 teknolojisi beni aslında nvdia tarafına iten etken. Bilmiyorum şimdi de bu ikisi arasında kaldım denebilir😂😂
  3. Talha3460

1080p olarak kullanıcam şuanda ileride ilk geliştireceğim şey zaten ekran kartı olacağından 4060ti 16gb yatırımı yapmaktansa limitleri çok zorlamadan 8gb olarak kullanmak mantıklı geliyor. Sadece işlemciyi soğutma konusunda 7500f i kule tipi yeterli olur mu sizce?
  4. Talha3460

Evet şimdi farkettim ram 16gb imiş. 7500f işlemci stok fan ile yeterince soğuyabileceğini bilsem bende o sistemi tercih ederim sanırım. Ama en ucuz soğutma bile 2binden fazla ekletiyor sisteme. Ayrıca 550w yeterli gelse bile AM5 sistem almamdaki amaç sistemi geliştirmeye açık olması fakat o psu...
  5. Talha3460

DarkFlash DarkAir plus kule tipi 2x fanlı seçeneğim var fiyatıda sıvı soğutmadan 1000 tl daha ucuz tercih edilir mi? 1704639006 Bu sistemde işlemciye stok soğutucu koymak, kasamın 550w, ramin 8gb olarak kalması ve ssd 500gb olarak kalması gerekiyor çünkü bütçemi çok fazla aşacak. Benim...
  6. Talha3460

1704638675 Kule tipi seçeneğimde var yeterli olup olmayacağından emin olamadığım için sıvı soğutma tercih ettim. Yeterli olucaksa tercihim benimde kule tipidir. Kule tipiyle 70 derecelere çıkar mı çıkmaz mı bi fikriniz var mı
  7. Talha3460

AM4 diyen 1 kişi bile olmadı konu kapanmıştır sanırım😂. Teşekkürler herkese. AM5 olarak siparişimi veriyorum. Sistemde bir sıkıntı olarak gördüğünüz bir şey var mı peki? Düzeltmem gereken? Mesela sıvı soğutma gerekli mi gerçekten yoksa biraz overkill mi?
  8. Talha3460

Merhaba, ekran kartının aynı olduğu bu iki sistem arasında kaldım. Bütçem 25-26 civarlarındaydı haliyle AM4 bile zorluyor. Biraz daha sıkıp AM5 içeren sistemi seçmeme değer mi? Ayrıca sistemler hakkında tavsiyeleriniz varsada dinlerim. Çok anladığım işler değil. Hazır sistemlere özelleştirip...
Geri