Talha_1 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Bu sorun neyden kaynaklıdır Lütfen destek

İşlemcim 5600x varmı bilmiyorum 1757586651 Şu an evde değilim gidince bakacağım birde bu sorun driver dan ise bütün ekran kartlarında olması gerekmezmi başka birinde duymadım bu sorunu
  2. T

tarayıcı değil dc vb koyu yerlerde yapıyor çoğunlukla ekran kartım 4060 sürücüsü güncel
  3. T

Arkadaşlar Bu sorun neyden kaynaklıdır 1 ay önce bir anda başladı bu sorun Daha 1 senelik sistem format attım düzelir diye fakat düzelmedi
  4. T

Steamde oyunu farklı diske taşıma

Nerede tam olarak bulamadım
  5. T

Steamde oyunu farklı diske taşıma

Merhaba sistemime parça güncellemesi yaptım eski sistemimdeki satayı yeni sisteme taktım oyunlarımı m2 ssd ye aktardım fakat steame girdiğimde oyunları tekrardan yüklüyor ne yapmam gerekli
  6. T

Yardım B550M A PRO Anakartı önerir misiniz?

bakınca en az 15 bin tl para yapıyor şu anlık kalsın
  7. T

şu an işlemci alacak kadar param yok sadece anakartı vermeyi düşünüyordum 1755377071 olursa hangi parçaları önerirsin
  8. T

Rtx 5080 oyunlar drop giriyor

:)
  9. T

Rtx 5080 oyunlar drop giriyor

KRAL sen o sistemi çalıştırdığına dua et o ekran kartına o işlemci yakışmışmı darboğaz yapar
  10. T

Merhaba arkadaşlar sistemimde anakartımı değiştirmek istiyorum kardeşim eski bir bilgisayarı güncelliyor yeni parçalar alıyor bende kendi sistemimdeki anakartı kardeşime verip kendime yeni anakart satın almak istiyorum...
  11. T

Bu imleç arkasındaki sorun nedir Acil destek

discord neden hocam kaç yıldır kullanırım bu sorun yoktu
  12. T

Bu imleç arkasındaki sorun nedir

videoda gözüktüğü üzere 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum sorun neyden kaynaklıdır bilgisi olanlar lütfen yazsın
  13. T

SİZCE BU SİSTEM İYİMİ BÜTÇE 140 K GAMİNG GEN TR

benim düşüncem knk güzel sistem fakat nvıdıa al 1754119466
  14. T

Bu imleç arkasındaki sorun nedir Acil destek

Arkadaşlar son birkaç gündür bu sorun var pc de donmalar falanda başladı mouse imleci arkasında bi çizgi geliyor sanki yüklemiyormuş gibi bu sorun nedir acil destek
  15. T

Argb kablosunu nereye takacağım

Yanyana 3 adet girişi var benikinin arada 1 boşluk var uyuşmuyor 2 girişini taksam sorun olurmu
Geri