talhaa_44 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Acil laptop için yardım edermisiniz

50bin tl max bütçem var 45 k ya hp victus gaming 15 ryzen 7 8845hs rtx 4060 16 gb laptop buldum linki bu https://ty.gl/3yh9frjycfvzv alınır mı? aynı fiyata 16 gb veya 32gb ram 1tb ssd 8gb ekran akrtı başka laptoş varmı bu laptopta hall sensör sıkıntısı varmı acil
  2. T

Yardım Acill kablosuz hotswap klavye önerisi

hocam klavye çok iyide sıkıldım tavsiye ederim
  3. T

R5 5600 İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

o zaman thermalright ın bütçenize uyan modelşni almanızı tavsiye ederim yukarda attıklarınızdan
  4. T

R5 5600 İÇİN KULE TİPİ SOĞUTUCU

r5 5500 için thermalright phantom spirit 120 se argb kullanıyorum biraz abartı ama 50-60 derece yük altında tavsiye ederim
  5. T

Yardım Acill kablosuz hotswap klavye önerisi

havit kb884l kullanmaktaydım sattım bugün gene hotswap olan tuşlardaki hsrflerden ışık geçen uygulamalı mümkünse kablosuz klavye önerisi olan varmı bütçe 2000tl
  6. T

Pcde aşırı yavaşlama

korsan pahalı oyunlarda indiriyorum bazen onun dılında hep orjinal oyunlar ss ler kırmızı görğnmüyor aşırı dolu değil
  7. T

Pcde aşırı yavaşlama

bilgisayar bi süredir aşırı yavaşlamaya başladı boşta ram kullanımı %50 fekan oluyo ssd kullanımıda öyle klavyeyle yazı yazıyom geç yazıyo başlangıç uygulamaları kapalı defender kapalı devamlı format atıyodum normalde bayadır atmadım çok fazla oyun var diye ssd lerin doluluğundan mı kaynaklıdır...
  8. T

Yardım Termal macun 1-2 saat açıkta kaldı sorun olur mu?

sıcaklık farkı olabilir macunu sürüp fanı taktıktan sonra çıkarıp aynı macunla kullanılması önerilmiyor diye biliyorum macunun varsa değiştirmeni öneririm
  9. T

Forumda bu kasayı kullanan varmı ?

hocam kasa çok iyi duruyor fiyatta çok değil
  10. T

2 laptop arasında kaldım üniversite ve oyun için en iyisi hangisi(başka önerilerde olur)

msi alırsan markaya para verirsin gamegaraj alırsan güce benim tavsiyem gamegaraj slayer r9t 5060 1-2 haftaya bende alıcam
  11. T

300tl civarı akım korumalı priz önerisi

çıkamam o kadae
  12. T

300tl civarı akım korumalı priz önerisi

kyk da kullanmak için 300tl civarı akım korumalı priz alcam 3 tane priz 1-2 tane de usb girişi olan, usb şart değil akım korumalı priz önerisi olan varmı?
  13. T

Öneri 100 Mbps VDSL kaliteli modem önerebilir misiniz

keenetic modem iler piyasadaki yazılım olarak en iyileri ben aktif olarak kullanıyorum keenetic extra dsl hem fiber hem adsl hem vdsl kullanılıyor + reklam engelleme gibi filitreler açabiliyorsunuz modeme
  14. T

Öneri 100 Mbps VDSL kaliteli modem önerebilir misiniz

keenetic extra dsl
Geri