talhabkr isimli üyenin son içerikleri

1. talhabkr

İphone cihazın ön camını değiştirebilir miyim?

Eski cihazım İphone SE 2020yi satma planım var fakat cihazın pili bitik ve arka camı kırıktı bu yüzden ikinci elden anakartı arızalı, ekranı olmayanan ancak pili ve kasası sağlam olan bir cihaz alıp kasayı ve orjinal pili ile birlikte değiştirdim. Cihazın ön camında boydan boya bir çatlak var...
  2. talhabkr

Yardım Atk A9 Plus bu fiyata gerçekten değer mi?

1400 civarındayken tam bir fp mouseydi ancak 2000tlye düşündürür
  3. talhabkr

Türknet'e 3 aylığına geçilir mi ?

3 ay olmadan yasal olarak hiçbir şekilde çıkamazsınız veya iptal edemezsiniz diye biliyorum. Bilginiz olsun.
  4. talhabkr

Msü L5 Solda saklarizasyon engel mi

Eğer bu sorun senin yaşamını etkiliyorsa, ağrı yapıyorsa, hareketini kısıtlıyorsa elenme sebebi olur. geçen sene beni hormon tedavisinden elemişlerdi.
  5. talhabkr

Atk A9 Plus vs Darmoshark m3 V2 mi

a9 plus
  6. talhabkr

29k 4060 laptop alınır mı

Alınır. yapılmadıysa güzel bir bakım yaparsan sorun çıkartmadığı sürece kullanırsın.
  7. talhabkr

ASUS laptop arıza – KVK servisine güvenilir mi, alternatif var mı?

Teknoser ve KVK servise çok kez cihaz gönderdim ikisinde de memnun kaldım. Asusun teknik servisi genel olarak iyi sadece 1 - 1.5 yıl öncesine kadar sms infocomm ile çalışıyorlardı daha sonra çok fazla şikayet gelince artık o firma ile çalışmamaya başladırlar. O servis dışında sorunlu servis...
  8. talhabkr

🔥İndirim 10 Kişiyi Yapikredi Müşterisi Yapanlara Airpods Pro 3 Hediye!

bu kampanyadan önce yapıkredi 600+600 tl veriyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum ben almıştım 2 kere
  9. talhabkr

E - Devlete giriş yapamıyorum.

Sunucuların 10 kişilik kapasitesi var herhalde. Benim açtığım free minecraft serverinin bile 20 kişi kapasitesi vardı.
  10. talhabkr

🔥🔥MSÜ SONUÇLARI AÇIKLANDI!!!

Şu sonuçlar hafta sonu sabah saatlerinde açıklansa olmaz mı? Edevlet kitlenmiş hiçbir şekilde girilmiyor saatlerdir.
  11. talhabkr

E - Devlete giriş yapamıyorum.

Sabahtan beri E devlete girilmiyor mhrs randevusu alacaktım alamadım anasini sat***m darbe mi oldu siber saldırı mı oldu noldu bugün.
  12. talhabkr

Yardım Framegen kaliteyi çorba ediyor.

2k monitörde 1080p oyun açıp üstüne birde frame gen açına görüntü çöp oluyor. Ancak 2k da frame gen açınca tatmin edici oluyor.
  13. talhabkr

Para kazanmak istiyorum

asgari ücrete çalıştıran kahpe işverenler son 1 senede çok azaldı. En azından istanbulda bu şekilde.
Geri