Bir arkadaşım için soruyorum düzce üniversitesi makine bölümünü kazanmış kyk’ya gitmek istemiyor özel yurtlar nasıl olur fiyatları nedir ve kyk yurdundan farkı var mı? Tecrübelerime göre kyk yurtları özel yurtlardan daha düşük seviyede hem kykda hem özelde bir dönem kaldım düzcede durumlar nasıldır?
Gördüğüm kadarıyla bunun camı safir değil. Kırılmaya dayanıklı ancak çizilmeye değil. Ben dikkat edemem yaptığım işten ötürü biyere sürter camı çizilir bir şey olur moralim bozulur. Almamın sebebi çizilmemesi zaten kolay kırılmayan bir malzeme. Saatten sıkılınca satıp farklı bir şey alabilirim.
İsviçre saat neredeyse her ay en kötü 3 ayda bir bu şekilde kupon vererek fiyatları düşürüyor çok kez saat aldım geçen seneden beri fiyatları 3 şağı beş yukarı bu şekilde. İndirim saatlik veya günlük olduğu için akakçeye yansımıyor.
5 bin 10 bin 20 bin kilometre yaptıkça bu konuyu güncellemelisin bu şekilde bu araç hakkında daha net bilgilere sahip olabiliriz. Kia Ceed kullandım bende çok memnundum parçayla ilgili sorun yaşamam dışında problem yaşamadım.
Yazdığın okulun bulunduğu yurtları kontrol et eğer küçük bir şehirde büyük bir yurt varsa her türlü yeterli oluyor ben sadece büyük şehirlerde yurt sorunu yaşayanları gördüm. Başvuruda aile gelirine başarı durumuna göre belirleniyor ancak bu gözünü korkutmasın hiç yurt bulamasan bile tek yurt...
Arabaya üniversite okutmuş olursun oyüzden taigo daha mantıklı veya dediğim gibi bitane motur al kafan rahat olur araca vereceğin yakıt farkınıda yersin. Düzgün sürersen motorla sıkıntı yaşamazsın
Düz lise çıkışlı olup makine elektrik bölümüne giden arkadaşlarım var ancak teknik bölüme gidilecekse gidecek kişinin kesinlikle kendini tanıması gerekiyor elektriğe gidecek adamın en azından devre mantığını bilmesi lazım iki kabloyu birbirine bağlaması lazım priz takabilmesi en az bunlar lazım...
Bu tarz ürünler sıfır alıyor ancak keseceğin tüyün kısa olması lazım maximum 2 numara falan olması lazım bende wahl'ın seyehat makinesi var yıllar önce forumda indirimini görüp 150tlye almıştım yaklaşık 4 sene oldu hala daha kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. Hassas bölgeleri tahriş etmeden çok...