eskiden laptopların ekran kartı olurdu mesela mx 330, gt630m, gt740m ancak bunları bir süre sonra iptal ettiler çünkü işlemcilerin içindeki igpu ilerleyen zamanlarda çok gelişti ve dahili grafik birimi koyup gereksiz güç tüketiminin, cihazın ısınmasını engellediler. Bu tarz cihazlarda igpu var...
Biraderin evinde var oturup püfür püfür sigara içiyorsun 5 dk sonra koku gidiyor ama evin amerikan mutfak tarzı olması lazım yoksa her odaya çoktan dağılmış oluyor koku
üniversiteye girince meseme başvuramıyorsun başvurabilmen için düz lise mezunu olman en az 1 gün sigortalı çalışmış olman lazım. Yoksa üniversite okuyupta aldığın diploma mesemden aldığından daha iyi. Üniversitede sadece staja gidebilirsin.
Baseus fm11 baktım ancak çok kalın gibi geldi. Cebime koysam sırıtır. 2000tl kadar çıkabilirim ama öyle yüksek mahlı bişeye gerek yok. 2 kere şarj etse yanıma şarj aleti almama gerek kalmaz. Çalıştığım günler bazı akşamlar arabada uyumak durumunda kalıyorum arabadanda şarj etmek sıkıntı. Fazla...
Mesem kötü bir yer değil mezun olunca elinde diploman oluyor eğer dersenki ben açığa geçicem açığa geçip okulu bitirdikten sonra bir iş bulursun sonra mesemin telafi programına katılırsın devlet senin 6 ay sigortnı yatırır maaşının yarısını öder yine ustalık belgeni alırsın.