THH ye kesinlikle başvurmalısın anakart değişiminden sonra eğer sen cihazın içine müdahale etmediysen termal macun değiştirmediysen veya anakartı arızaya düşürecek bişey yapmadıysan bariz bir şekilde sen haklı çıkarsın thh başvuru yaparken onarım veya değişim talep ettiğini bildir gereği yapılır...
8 bine anakart değişimi yapmamışlardır belki tamir yapmışlardır değişim yapılmışsada ayıplı anakart takılmıştır serviste cihazın parçası değişmiş ise ona ayrı garanti veriyorlar diye biliyorum asus laptopumda 2 kere anakart değişimi oldu ve 2 yıl daha anakart garantisi verdiler 2 yıl içinde...
bende aynı şekil netspeedten geçtim, netspeed çok garip bi sağlayıcı çakma internet gibi hissediyorum kullanırken bazen hiçbir siteye vpn açmadan giremiyorum değişik değişik şeyler oluyor. Trucks mp ye girilmiyor mesela netspeed ile
Ben cihazı 23 900 e aldım geçen sene güncel fiyattan iade yapıyorlar mı
1761906536
Servisten geldikten sonra sorun devam etmez ise yinede başvuru açabilir miyim tiksiniyorum artık cihazdan
Elimde 1 servis raporu var cihaz şuan yine serviste çıktığında 2 servis raporu alabileceğim sorun yine çözülmeden devam ederse thh ile değişim yapabilir miyim yoksa çok mu uğraştırır