Bence monitörün üstüne detaylı bir şekilde sorunu yazılı olduğu bir kağıt yapıştır, servisteki elemanlar başka bir lokasyonda olduğu için senin kayıt yaptırdığın yer servise tam bilgi vermeyebilir. İlk 6 ay sorun çıkarsa değişim talep edebiliyorsun kağıda değişim istediğini yazılı bir şekilde...
Bunlar geçen sene böyle değildi talep açtığın gün arayıp kargo kodunu detaylı bilgileri size iletirlerdi 2 aydan beri böyle yapıyorlar arayınca da 24 saat bekle diyorlar ben en son canlı desteğe detaylıca yazıp çözüme ulaştırmıştım hemen işlemleri başlatıp mail üzerinden kargo kodunu vs...
Laptoplar genel olarak ısınıyor önemli olan laptopun iyi soğutabilmesi. amd intel farketmiyor. aynı şekilde uzun ömürlülükte dolaylı olarak buna bağlı. laptop alacaksan almadan önce youtubeden incelemelerine bak ısı değerlerini gözden geçir amacına göre kullandığında ısınmıyorsa bataryası...
çerezle alakası olduğuna ihtimal bile vermedim. eklenti olarak sadece ses arttırıcı var çerezleri silince onunla ilgili bir şey değiştiyse belki o yüzden düzeldi.