talhabkr isimli üyenin son içerikleri

1. talhabkr

Hangi Laptop Ram'ını Almalıyım?

Evet olur. Aynı rami Asus tuf laptopumda kullanıyor ikinci elden 4000tlye aldım yıl başında.
  2. talhabkr

Hangi Laptop Ram'ını Almalıyım?

Tam uyumlu olsun istiyorsan ddr5 5600mhz cl46 sodimm ram almalısın. eğer samsung ramler pahalıysa farklı bir marka da olabilir farketmez.
  3. talhabkr

Bilgisayar Programcılığı Okumak Mantıklı mı?

önlisans okuyup memur olmaksa olabilir
  4. talhabkr

Çözüldü✓ Laptop Aldim Yorum Yapar Mısınız

eskiden laptopların ekran kartı olurdu mesela mx 330, gt630m, gt740m ancak bunları bir süre sonra iptal ettiler çünkü işlemcilerin içindeki igpu ilerleyen zamanlarda çok gelişti ve dahili grafik birimi koyup gereksiz güç tüketiminin, cihazın ısınmasını engellediler. Bu tarz cihazlarda igpu var...
  5. talhabkr

Muhabbet Kuşundan Anlayan Var mı Acilll

Halsizlik varsa kesinlikle götürmen lazım yürümüyor uçmuyor mu?
  6. talhabkr

🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Biraderin evinde var oturup püfür püfür sigara içiyorsun 5 dk sonra koku gidiyor ama evin amerikan mutfak tarzı olması lazım yoksa her odaya çoktan dağılmış oluyor koku
  7. talhabkr

Atk A9 Ultimate Uyku Sorunu

fabrika ayarlarına döndür
  8. talhabkr

Açıktan Okumak mı Yoksa Mesemden Okumak mı Daha İyi

Üniveristeye gideceksen almana gerek yok üniversite diploması mesem ustalık belgesinden daha iyi
  9. talhabkr

üniversiteye girince meseme başvuramıyorsun başvurabilmen için düz lise mezunu olman en az 1 gün sigortalı çalışmış olman lazım. Yoksa üniversite okuyupta aldığın diploma mesemden aldığından daha iyi. Üniversitede sadece staja gidebilirsin.
  10. talhabkr

Baseus Picogo 45w Powerbank Alınır mı?

Baseus fm11 baktım ancak çok kalın gibi geldi. Cebime koysam sırıtır. 2000tl kadar çıkabilirim ama öyle yüksek mahlı bişeye gerek yok. 2 kere şarj etse yanıma şarj aleti almama gerek kalmaz. Çalıştığım günler bazı akşamlar arabada uyumak durumunda kalıyorum arabadanda şarj etmek sıkıntı. Fazla...
  11. talhabkr

İphone 16 yı kaç kere şarj eder acaba? Bende ttec powerbank var 10 binlik, %50 şarj edip bitiyor bu da öyle olmasın:D
  12. talhabkr

Mesem kötü bir yer değil mezun olunca elinde diploman oluyor eğer dersenki ben açığa geçicem açığa geçip okulu bitirdikten sonra bir iş bulursun sonra mesemin telafi programına katılırsın devlet senin 6 ay sigortnı yatırır maaşının yarısını öder yine ustalık belgeni alırsın.
  13. talhabkr

https://www.akakce.com/powerbank/en-ucuz-baseus-picogo-45-w-10000-mah-hizli-sarj-fiyati,1008447520.html
Geri