Öncelikle merhaba arkadaşlar, 1 buçuk 2 aydır aynı şekilde yan monitörümde youtube eşliğinde gta 5 oynarken bugün oyun içinde almaya başladığım bu hata sonucunda fark ettim ki ekran kartım sadece youtube ve gta 5 de %100 kullanıma ulaşıp oyun kapanıyor. İşin garip yanı ne bir sistem güncellemesi...
Hocam simetrik direk tercihim olduğu için baktım ama yani ne bileyim tuşları falan bi garip sanki nasıl desem dandik ya da kalitesiz görünümü uyandırdı retro görünümünden dolayı galiba ama öneri için teşekkürler.
Öncelikle iyi geceler, ben bilgisayar da fifa ve hikayeli oyunlar için kol bakıyorum. Hikayeli oyunlar için çok fark etmesede fifa da gecikme ve ya ölü bölge gibi problemler yaşamamak için sizce direk bir tane dualsense almak mı yoksa fantech nova pro V2 oyun kolundan iki tane almak mı? Herhangi...
Evet 89'a çıktı pazar günü aynı sistem 93.5 oldu şu an galiba 98K 😀
1761250073
Hocam ssd 2TB yapınca yanlış değilsem 107K gibi bir fiyat yapıyor dediğim gibi en max benden cikicak bütçe 100K maalesef 🥲
Hocam öncelikle tavsiye ve ilgin için teşekkürler. Enermax psu, pny marka rtx, thull ram ve kioxia ssd (ssd 2TB düşünüyorum) bu markaları ilk defa sizden duydum valla. Yani kısacası bu parçalar beni uzun süre götürür mü çünkü kasayı 2K gaming için dizmek istiyorum ve yani 100K vermişken de uzun...
Hocam ssd, ram ve soğutma ekleyince 102K civarı oluyor benim attığım sistem ile tek farkı 9800x3d kullanılması olmuş yanlış görmediysem. (Diğer parçalar arasında çok fark yok gibi)
Bu ürünün stoğu bulunmadı diyor hocam eklemiyor sepete.
1761239053
Hocam güncel olarak bakıyorum da rtx5080 ve 9800x3d ile aynı anda 100K ya sistem kurmaya çalışınca bütçeye uymuyor gibi? (Tüm parçaların kalite seviyesini kismadan aynı şekilde yapmaya çalışınca.)