talhasahin66 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Msi mag 244f Asus tuf vg249q3r

Hocam hangisini aldınız ?
  2. T

ASUS TUF SERİSİ MONİTÖRMU MSİ MAG SERİSİ Mİ?

HERKESE İYİ FORUMLAR. Yeni bir monitör alacağım ama kararsız kaldım asus tuf serisi mi alsam yoksa msi mag serisi karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
  3. T

VALORANT DEĞİŞKEN FPS SORUNU

Bilgisayarımda 300 400 FPS ile Valorant oynuyordum. Şu an FPS değerleri 190 300 arasında değişkenlik gösteriyor. Sebebini anlamadığım şekilde böyle oldu ve sabit değil. En yüksek ayarlara ayarlara aldığımdada halen FPS aynı düşüş yok yani, düşük grafiklerle aynı FPS veriyor. Sebebi nedir...
  4. T

Blue switch mekanik klavye tuş basmama veya çift basma

Hocam ben şimdi bu blici sattım redragon k552 diye bi modeli var sizce alayımmı hotswapmiş
  5. T

Valorant aniden oyunun donması

valorant oynarken pc bi anda dondu ve ekran kartı reseti falanda attırmadı hiç bir şey yaptırmadı fps dede sorunum yoktu 300lerde falandı bu neden olur
  6. T

A tuşu sıkıntılı sadece onun yerine kullanmadığım bi yeri lehimlesem ona olurmu
  7. T

Dediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorum 1738330270 Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değil
  8. T

Ben hiç uğraşmadan direk klavyeyi değiştireceğim sağolun
  9. T

Neresinden sıkacağım benim switchler farklı gibi anlayamadım görsel koydum bir bakarmısın
  10. T

Blic modeli bkb4 olabilir tam emin değilim
  11. T

Klavyemi alalı 4 ay oldu temizledim de ama ara ara A tuşu basmıyor içine çakmak gazı sıkıyorum geçici çozüm 1 saat sonra gene aynı wd 40 falan gördüm onları yapsam düzelir mi ?
  12. T

Çözüldü✓ Basmayan Mekanik Klavye Switch Temizliği.

Hocam halen çalışıyormu
  13. T

Blic tam mekanik klavye blue switch a tuşu basmıyor

Klavyemin a tuşu arada bir basmıyor. Garantisi falan yok yaşadığım şehirde yapacak bir yer de yok. Hotswapda değil lehim işlerindende anlamıyorum switch değiştiremem yani. Sorunu nasıl çözebilirim? Switchler görseldeki gibidir.
  14. T

Blue switch değişme sorunu

Hediye geldi hocam ben sizin bahsettiğiniz klavyeyi anladım siz yüzde 60 lık olanı diyorsunuz galiba benimki yüzde 100 lük olan iade edebilsem edicem ama yapmam mümkün değil gibi
Geri