Merhaba geçen hafta Keenetic Hopper AX1800 router(modem olmayan) aldım. Bir haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü kuramadım herhangi bir video da bulamadım internet üzerinde. Kurulum için yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
Merhabalar, geçen hafta Ps4 konsoluma fifa 25 aldım bugün ancak girebildim. Ancak online modlara erişemiyorum beni ekteki gibi playstatiton plus satın alma sayfasına gönderip oyunu oynamama izin vermiyor her mod için geçerli. Arkadaşımla beraber girmek istediğimizdeyse yine aynısını yapıyor...
Dört adet seçeneğim var bütçem bu civarlarda hangi marka daha iyidir? (Evde kullanacağım.)
1) https://www.amazon.com.tr/dp/B01F9G43WU?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_1V5S78WEZDJ2DB2E51CD
2) https://www.amazon.com.tr/dp/B01N5IB20Q?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_ANDSV5F4FG7MEM7BM1D3
3)...
Arkadaşlar merhaba, PS4'te Efootball 2022 veya 2023te iki kişi yan yana oynayabiliyor mu? Oyuna giriyorum ancak sadece 5 dakikalık botla maç yaptırıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Bir online mobil oyunda oyun içi alım yapmak istiyorum ancak play store güncel değil diyor. Ancak play store ayarlarından baktığımda play storum güncel. Nasıl çözebiliriz?
Arkadaşlar merhaba laptopum daha dün açılıyorken bugün açılmadı. Güç tuşuna basıyorum ancak bir şeye etki etmiyor. Bilgisayarın içinden ses geliyor ve uyku modundayken olduğu gibi aşağıdaki resimdeki ışık yanıp sönüyor. Şarja taktığımda şarj ışığıda yanmıyor ve usb çoklayıcımı bağlayınca...
Nvidia denetim masasını açıyorum ancak halen bulamadım nereden yapacağımı. Kusura bakmayın birkaç gün sonra cevap verdim
1662314750
1662314794
Hayır ikisinede aynı değil. Birinde örneğin discord diğerinde raft açık gibi.
Arkadaşlar merhaba şimdi benim bir laptop birde monitörüm var. Monitör 1920*1080 ve laptop 1366*768. Monitörden oynamak istiyorum raftı ancak maximum 1366*768 çözünürlük gösteriyor oyun içinden. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığını bulamadığım için buna yazmak zorunda kaldım. Telefon için vr gözlük önerisi verir misiniz. Kaliteli olması önemli ve fiyat maximum 1000 TL olmalı