talhasmr isimli üyenin son içerikleri

1. T

Keenetic Hopper Router Kurulumu

Evet baktım ama hep aynı şeyler yazıyor. Galiba ben hatalı giriyorum bir bilgiyi tam çözemedim.
  2. T

Keenetic Hopper Router Kurulumu

Merhaba geçen hafta Keenetic Hopper AX1800 router(modem olmayan) aldım. Bir haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü kuramadım herhangi bir video da bulamadım internet üzerinde. Kurulum için yardımcı olabilecek birisi var mıdır?
  3. T

Fifa 25te Online Sorunu

Merhabalar, geçen hafta Ps4 konsoluma fifa 25 aldım bugün ancak girebildim. Ancak online modlara erişemiyorum beni ekteki gibi playstatiton plus satın alma sayfasına gönderip oyunu oynamama izin vermiyor her mod için geçerli. Arkadaşımla beraber girmek istediğimizdeyse yine aynısını yapıyor...
  4. T

Uygun Fiyatlı Fotoğraf Makinesi

Başlangıç-Orta seviye olarak 10k-13k arası işimi görecek bir fotoğraf makinesi arıyorum. İş için değil hobi olarak.
  5. T

Hangi SSD'yi almalıyım?

bunun diğerlerinden ne gibi bir farkı var? bu iyi diyorsanız bunu alabilirim.
  6. T

Hangi SSD'yi almalıyım?

Dört adet seçeneğim var bütçem bu civarlarda hangi marka daha iyidir? (Evde kullanacağım.) 1) https://www.amazon.com.tr/dp/B01F9G43WU?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_1V5S78WEZDJ2DB2E51CD 2) https://www.amazon.com.tr/dp/B01N5IB20Q?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_ANDSV5F4FG7MEM7BM1D3 3)...
  7. T

ps4 efootball oyunu oynayamıyorum

Arkadaşlar merhaba, PS4'te Efootball 2022 veya 2023te iki kişi yan yana oynayabiliyor mu? Oyuna giriyorum ancak sadece 5 dakikalık botla maç yaptırıyor. Ne yapmam gerekiyor?
  8. T

Play Store Güncellenmiyor

Bir online mobil oyunda oyun içi alım yapmak istiyorum ancak play store güncel değil diyor. Ancak play store ayarlarından baktığımda play storum güncel. Nasıl çözebiliriz?
  9. T

Orta-İyi Kalite SSD Önerisi

Merhaba arkadaşlar 500 gblık bir ssd arıyorum. Orta-iyi kalite olur. Bütçeyi aşmasa ve biraz daha altında olsa iyi olur.
  10. T

Asus Laptop'um Açılmıyor

Arkadaşlar merhaba laptopum daha dün açılıyorken bugün açılmadı. Güç tuşuna basıyorum ancak bir şeye etki etmiyor. Bilgisayarın içinden ses geliyor ve uyku modundayken olduğu gibi aşağıdaki resimdeki ışık yanıp sönüyor. Şarja taktığımda şarj ışığıda yanmıyor ve usb çoklayıcımı bağlayınca...
  11. T

Raft Çözünürlük Yükseltme

tamamdır buldum hallettim sonunda teşekkürler.
  12. T

Nvidia denetim masasını açıyorum ancak halen bulamadım nereden yapacağımı. Kusura bakmayın birkaç gün sonra cevap verdim 1662314750 1662314794 Hayır ikisinede aynı değil. Birinde örneğin discord diğerinde raft açık gibi.
  13. T

Arkadaşlar merhaba şimdi benim bir laptop birde monitörüm var. Monitör 1920*1080 ve laptop 1366*768. Monitörden oynamak istiyorum raftı ancak maximum 1366*768 çözünürlük gösteriyor oyun içinden. Yardımcı olur musunuz?
  14. T

Telefon için Sanal Gerçeklik Gözlüğü Önerisi

Merhaba arkadaşlar bu konu başlığını bulamadığım için buna yazmak zorunda kaldım. Telefon için vr gözlük önerisi verir misiniz. Kaliteli olması önemli ve fiyat maximum 1000 TL olmalı
  15. T

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming Monitör Hangisini Almalıyım?

Tamamdır çok teşekkür ederim. 1658262417 Evet böyle daha iyi anlaşılıyor teşekkür ederim.
Geri