talhatutar isimli üyenin son içerikleri

1. talhatutar

Anakartta boot ışığı yanıyor ve her açılışta bios ekrana atıyor

Kasada Hayır iki tane ssd vardı birini söktüm sadece ama içi boştu
  2. talhatutar

Anakartta boot ışığı yanıyor ve her açılışta bios ekrana atıyor

öncelikle selamın aleyküm cümleten, Dün gece boşta olan ssd mi bilgisayarımdan çıkarttım hiçbir sorun yoktu birkaç saat oturduktan sonra kapatıp sabah bilgisayarımı açtım. Bilgisayar açılırken bios ekranına atıyor ve anakart üzerinde boot ışığı yanmakta m2 ssd de kurulu Windows fakat boot...
  3. talhatutar

corsair 5000d airflow bu fiyata değer mi?

Sadece kasa için Fiat çok bence farklı markalara göz at
  4. talhatutar

corsair 5000d airflow bu fiyata değer mi?

4000x daha güzel bence bende mevcut 1700 1900 arası 3 fan olacak şekilde alabilirsin ikinci el fiyatları da düşük
  5. talhatutar

❌İndirim Bitti! GameBooster 550W Psu Dahil Kasa 999TL

Bu markalara pek kanım ısınmıyor uzaktan kumanda ile fan RGB si mi değişir bu devirde
  6. talhatutar

Anakartta bulunan vga ile monitör bağlantısı yapılır mı

İşlemci apu ise alabilirsin değil ise ekran kartına bağlaman gerekli
  7. talhatutar

Çözüldü✓ Pc'den Görüntü Gelmemeye Başladı

Monitörün güç düğmesinin yanında menü düğmesi vardır ona bastığında eğer menü gelmiyorsa kablolarda , ramlerde ( tek tek dene) dönüştürücü varsa dönüştürücüyü test et en son olarak elinde düşük ekran kartı veya apu sistemin varsa en son çare onu dene
  8. talhatutar

12000 TL Bütçeye HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Ne oynadığına bağlı valorant gibi oyunlar oynuyorsan işlemcini güçlü tutacaksın
  9. talhatutar

Ekipmanları Mı Satacağım Kaça Satmam Gerekir?

Arkadaşlar Corsair marka üzerine sistem topluyorum sistem şu şekilde KASA: iCUE 4000X RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX Case — Black İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2600 Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci ANAKART: Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı RAM: Corsair...
Geri