TalipEngur isimli üyenin son içerikleri

1. T

100mbps olan hız pc de 13lerde kaldı 3e kadar düşüyor

Hocam ben sizin yerinizde olsam arkadaşın dediği gibi kablo çekerim bende yaklaşık 8 ay wifi üzerinden çile çektim üşendim kablo çekmeye ve dediğiniz gibi çirkin görüntü olmasın diye ama online oyun oynadığım için sürekli sıkıntı oluyordu bende 25 mt aldım kablo çektim güzel görünmesi açısından...
  2. T

Toplamaya çalıştığım rtx 5060 ve amd ryzen 5 9600 sistem nasıl

@İsimbulamajim Bu eklediğim arkadaş gördüğü zaman size yardımcı olur formda baya aktif yardımcı oluyor
  3. T

25-30k sistem önerisi

kendim kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım okuma yazma hızı düşük DRAM olduğu için almıştım ve fiyat uygun olduğu için bu yüzden size de önerdim bu fiyata başka DRAM olan model var mıdır bilmiyorum ayrıca gören konuya daha hakim arkadaşlar değişmesi gereken parçalar var ise daha iyi...
  4. T

25-30k sistem önerisi

Hocam çok aşırı bilgim yok ama yüzeysel olarak bilgi amaçlı bir sistem toplamaya çalıştım topladığım parçalar sıfır AM5 18.650 TL civarında tutuyor hazır sistem bakınmadım var mıdır diye hiç üstatlar konunu gördüğü zaman daha iyi yardımcı olurlar bütçe kısıtlı olduğu için böyle bir sistem...
  5. T

7500F işlemci 90 derece

İşlemci yükteyken bu ısılar normal olması lazım birde O.C açık 80 a kadar yolu var diye biliyorum
  6. T

7500F işlemci 90 derece

Şimdi thermalright ile kaç derecelere çıkıyor
  7. T

7500F işlemci 90 derece

Dene bakalım senin için performans nasıl olacak memnun edecek mi seni hem sende stok soğutucu vardı yanlış hatırlamıyorsam güzel bir soğutucu alana kadar idare erersin ilk baharda havalar ısınmadan soğutucu alırsın
  8. T

7500F işlemci 90 derece

Bios dan kapattım cpb (Core Performance Boost) auto idi kapatınca standart 3.7 frekans ile çalışıyor ama açıkken 5 GHz de çalışıyordu soğutmak içinde büyük ihtimalle daha iyi hava yada sıvı soğutma lazım zaten yazın sıcak havalar benim Deepcool AK400 tek fanlı kule tipi var O.C da işe yaramadı...
  9. T

7500F işlemci 90 derece

Evet çözdüm auto O.C kapattım sorun çözüldü 55 derecelerde geziniyor benim pc 7/24 açık
  10. T

Ryzen 5 7500f isi degeri normal mi

Ben genel olarak silkroad online oynuyorum bilgisayar 7/24 açık bot üzerinden 14 adet char açıyorum işlemci ağırlıklı bir oyun silkroad ben cpb yi kapatmadan önce ilk zamanlar fazla bilgim olmadığı için fark edemedim termal macun filan yeniledim ama sorun devam etti sonradan formda konu açıp...
  11. T

O konu hakkında bilgi sahibi değilim ama mantıklı düşünmek gerekirse illa olacaktır kendimden örnek vereyim 5 GHz de çalışırken auto o.c yi kapatınca temel Frekans da çalışmaya başladı 3,7 GHz de şu anda baktığımda ben silkroad online oynuyorum 7/24 açık pc 14 adet oyun açık bot üzerinden ve...
  12. T

Hocam aynı sorun bende de vardı işlemci o.c açıkmış işlemci full %100 performans çalışıyordu 5 GHz de 90 derece görüyordu aynı sorun sizde de olabilir görev yöneticisinden performans kısmına gelip resmini görüntü alıp buraya atabilir misiniz
  13. T

Xpg lancer RAM alınır mı?

Ram olarak buda alına bilinir alternatif olarak aradaki kalan bütçede kasa psu ya aktarıla bilinir https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-patriot-viper-venom-32-gb-2x16-6000-mhz-cl30-pvv532g600c30k-ddr5-fiyati,690675232.html
  14. T

Biostar B650MP-E PRO ve Ryzen 5 9600x

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-biostar-b650m-x3d-pro-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1141828425.html Biostar ın böyle bir anakartı daha var ama hiç bir bilgi bulamadım nasıldır acaba Biostar B650MP-E PRO ile aralarında 130 TL gibi fark var
  15. T

Ekran kartıyla kasa fanı dip dibe

Pek fazla bir bilgim yok ama alt taraftaki fanlar üst tarafa takma şansın var mı 1755428965 Birde kasanın marka modelini yazar mısın
Geri