TalipEngur isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam siz çöp yazınca kıllandım :) bana 1 kasa daha lazım yeğenlere alıyoruz alırken anakartı msi b650-p ssd yi kingston 1tb yapıp almıştım daha iyi bir şey bulabilirsek iptal edelim ve bana 1 kasa daha lazım
  2. T

biraz özelleştirme yapıp aldık iptal mı? edelim
  3. T

2 adet kasa ve 2 monitör alacağım bütçe 145k kart ile 9++ taksit olarak alınacak yardımcı olabilecek var mı msj atabilir yada konu açmıştım oraya gelebilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/toplama-bilgisayar-onerisi.1197705/
  4. T

Çözüldü✓ Toplama bilgisayar önerisi

2 adet kasa ve monitör alacağız bu akşam gaming gecesine bakıyoruz sadece şu anda sizin de kasa ve monitör olarak öneriniz var mı bütçe 145k 2 si için k.k 9+ taksit ile alınacak
  5. T

https://www.incehesap.com/gamepower-lunis-l20-24-240hz-0-5ms-va-fhd-rgb-pivot-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82631/ Monitör olarak bu alınır mı?
  6. T

Sistem iyi olduğu sürece oradan da alırız yeter ki bütçemiz ile alabileceğimiz en iyi sistemi alalım
  7. T

Selamün Aleyküm arkadaşlar yeğenlere 2 adet bilgisayar alacağız am5 sistem olsun istiyoruz ssd 1 tb altı olmasın ram 16 ve üstü ekran kartı amd nvidia fark etmez 2 kasa ve 2 monitör alınacak monitörler şimdilik 1080p olabilir ilerleyen zamanlarda yeni monitör alıp 1080p leri 2. monitör olarak...
  8. T

100mbps olan hız pc de 13lerde kaldı 3e kadar düşüyor

Hocam ben sizin yerinizde olsam arkadaşın dediği gibi kablo çekerim bende yaklaşık 8 ay wifi üzerinden çile çektim üşendim kablo çekmeye ve dediğiniz gibi çirkin görüntü olmasın diye ama online oyun oynadığım için sürekli sıkıntı oluyordu bende 25 mt aldım kablo çektim güzel görünmesi açısından...
  9. T

Toplamaya çalıştığım rtx 5060 ve amd ryzen 5 9600 sistem nasıl

@İsimbulamajim Bu eklediğim arkadaş gördüğü zaman size yardımcı olur formda baya aktif yardımcı oluyor
  10. T

25-30k sistem önerisi

kendim kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım okuma yazma hızı düşük DRAM olduğu için almıştım ve fiyat uygun olduğu için bu yüzden size de önerdim bu fiyata başka DRAM olan model var mıdır bilmiyorum ayrıca gören konuya daha hakim arkadaşlar değişmesi gereken parçalar var ise daha iyi...
  11. T

25-30k sistem önerisi

Hocam çok aşırı bilgim yok ama yüzeysel olarak bilgi amaçlı bir sistem toplamaya çalıştım topladığım parçalar sıfır AM5 18.650 TL civarında tutuyor hazır sistem bakınmadım var mıdır diye hiç üstatlar konunu gördüğü zaman daha iyi yardımcı olurlar bütçe kısıtlı olduğu için böyle bir sistem...
  12. T

7500F işlemci 90 derece

İşlemci yükteyken bu ısılar normal olması lazım birde O.C açık 80 a kadar yolu var diye biliyorum
  13. T

7500F işlemci 90 derece

Şimdi thermalright ile kaç derecelere çıkıyor
  14. T

7500F işlemci 90 derece

Dene bakalım senin için performans nasıl olacak memnun edecek mi seni hem sende stok soğutucu vardı yanlış hatırlamıyorsam güzel bir soğutucu alana kadar idare erersin ilk baharda havalar ısınmadan soğutucu alırsın
  15. T

7500F işlemci 90 derece

Bios dan kapattım cpb (Core Performance Boost) auto idi kapatınca standart 3.7 frekans ile çalışıyor ama açıkken 5 GHz de çalışıyordu soğutmak içinde büyük ihtimalle daha iyi hava yada sıvı soğutma lazım zaten yazın sıcak havalar benim Deepcool AK400 tek fanlı kule tipi var O.C da işe yaramadı...
Geri