Şu an 10.sınıftayım matematik konusunda sıfırım ne yapacağımı bilmiyorum (sınavdan sınava sadece). Ne yapacağımı bilmiyorum zaten dersimi kütüphanede ve 10-11 yazında başlayacağım.
Ne yapabileceğimi bilmiyorum bilgisayar veya tablet alsam ancak bahtı kötü olanı almayı düşünüyorum. Maksimum whatsapp desteği sahip olsun yeterli. Kısacası özet yararlı olanı zararına kullanıyorum ve bunu durduramıyorum.
Az önceki konuşmada dedim shorts ve ana sayfa algoritmasını kapattım ama aklımda gelenleri arama motorunda yazdığım için kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sınırlayıcı bile olsa maksimum 1 hafta veya 3 gün dayanırım sonrasında yine açabiliyorum gerekirse whatsapp'tan gibi şeyinden feragat ederim...
Sıkıntı olan şu gerekirse uygulamayı kilitleyip koyarım ya da siyah beyaz yaparım yine bırakamıyorum ve anannemin telefonu kolay açabilirim ama kardeşim oynadığı için kolay kolay ona sarılmam ama hobi veya aktivite arttırmam şart (ders dahil).
1787988653
Instagramı ve Tiktoku aylar öncesi...
Öncelikle anam babam telefonu dokunmam çünkü onlar işe gidiyor. Whatsapp'ı annemi ve babamı bilgi vermek dışında pek kullanmam. Bankacılık ve e devlet gibi şeyi feragat ederim. WhatsApp dışında tümü kaldıracağım ama o iş zor olacağından biliyorum.
Evet,ben sadece telefonumu iletişim için tuşluya geçeceğim akıllı oldu mu bana kolay tüketime kaçıyor saniye'nin videosunu izledim ve artık isyan bayrağını çekeceğim inşallah. Tabi hobilerimi arttıracağım tek hobim kitap ama birden fazla hobiyi edinmeye çalışacağım (top oyunları hariç).
Youtube konusunda ya dizi izliyorum (nadiren) veya müzik ama oyun müziği olarak dinliyorum.
1787403303
Evet, whatsapp konusunda sadece annem ve babam ile bilgi veriyorum onun dışında kullanmıyorum. 6 yıldır bağımlıyım Youtube üzerinden (shorts veya reels hariç ama) ve zaten anaokulundan beri...
Kitap okumaktan başka hobim yok.
1787401518
İyi ama ben bıktım yeter artık o yüzden bırakmak istiyorum.
1787401779
Babamın dükkanına çıraklık olarak çalışırım ama benim telefon bağımlılığım nedeniyle dışarıya (zarurî dışı) çıkmıyorum. Ayrıca dükkandan dursam bile yine elimden geleceğinden...
Öncelikle ben whatsapp'ı annemi ve babamı bilgi vermek dışında pek kullanmam ayrıca sosyal aktivitem olarak pasif sayılır bir amaç veya zarurî dışı (misal;market,fırıncı veya hedefteki yere gitmek gibi v.b) pek dışarıya çıkmam. Youtube kısmıda geçmişi kapatarak shorts algoritmasını ve ana sayfa...
Zaten ilk başındaki de söyledim Instagram Ve Tiktok kullanmıyorum ve sildim.
1787161459
İşte katıldığım bu işte ayrıca Nokia 105 almayı hedefimdeydi:)
1787161572
Hocam tamam taş gibi sağlam ama daha 17'den aras'mıyım ** ayrıca nesili tükenen bir telefon. (imei ve şebeke konusunda)
İyi de tamam illa kendime göre bulurum/bulamam bana çok ta mühim değil. Zaten gösterişli biri değilim ki olmakta istemiyorum. Bunun yapısı ve duygusu benimki ile bir mi bilmiyorum. Ben itfaiyeci olmak istiyorum annem bana hemşire gibi tıp alanı girmemi istiyor ama ben bulaşmak istemiyorum. Ben...