TAlperen isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Aracimda dinlemek için flash belleğe nasil muzik indiririm

Ben bağlanabiliyorum ama diger telefinlar baglanamuyor bazen
  2. T

Guvenilir mi bu sotelerden bir şey indirmek denediniz mi hic
  3. T

Hazir listeler yok mu acaba bildiğiniz
  4. T

2015 model vw marka bi aracım var orjinal multimedya bozulunca dışarıdan 7 8 k ya bi multimedya taktırdım bazı telefonlar bt sine bağlanmıyor bu yüzden flash belleğe müzik istiyorum nerden indirebilirim müziği güvenilir neresi var ve hazır bi plasylist yok mu tek tek indirmek çok uğraştırıcı...
  5. T

Yardım Vw jetta 1.6 dizel partikül filtresi uyarısı yaktı

Arkadaşlar 2015 1.6 dizel aracım bu gun dpf uyarisi yaktı nasıl bi yol izlemeliyim?
  6. T

Yardım 5000 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi lazım

Pro 4 aldim mikrofon kalitesine aşik olucaksiniz ses kalitesini pek anlamam ama mikrofonu aşırı iyi
  7. T

Yardım 5000 TL bandında kulak içi kulaklık önerisi lazım

Almadım hocam çok bozulmalar olmuş araştırınca biraz kronik gibi sol kulaklik bozukmuş genelinde 1760608928 Huawei freebuds pro 4 aldim butceni biraz daha çıkabilirsen eğer cok begendim kualkliği 3 gundur kullaniyorum
  8. T

🔥İndirim Huawei freebuds pro 4 kendi sitesinde 6599tl (kayıps kulaklık desteği hediye)

Fiyat performans olarak cok iyidir bencede haklisiniz
  9. T

🔥İndirim Huawei freebuds pro 4 kendi sitesinde 6599tl (kayıps kulaklık desteği hediye)

Teknik servis sıkıntı. Ve malzeme kalitesi asla bir değil
  10. T

Buds serisinin mikrofonu rezalet 1760363142 Aslında ses kalitesi gayet iyi ama bu fiyat bandinda daha iyi ses kalitesine sahip kulaklik tabii ki var anc olarak en iyisi diyebilriim ve mukrofondada en begendigim bu oldu
  11. T

1 yıl içinde kulaklığınızın bir parçasının kaybolması veya hasar görmesi durumunda yeni bir kulaklık parçasını %50 indirim ile elde edebilirsin 1760356657 7000tl den ucuza satılmıyor piyasada şuan direk kendisi yolluyor ve bu destekle birlikte çok uyguna geliyor bence
  12. T

Direk Huaweinin kendi sitesinde 6999 tl ye düşmüş canlı destek ile iletişime gecerseniz 400tl hediye kupon tanımlar ve 6599 tl ye kayıp kulaklık desteği hediyesiyle orjinal direk satıcısından gönül rahatlığı ile alabilirsiniz Vade farksız 3 taksit imkanı mevcut her renk var
  13. T

Samsung Buds 3 vs Nothing CMF Buds Pro 2

CMF nothing in yan markası sanırım malzeme kalitesi cok ust duzey birsey bekleme ama fiyat performans olarak iyi oldugunu duydum incelemelerde tek sıkıntı garanti sanırım yetkili serbis yok gibi bir şey
  14. T

Samsung Galaxy Buds 3 alınır mı?

Huawei freebuds 6i ye baktiniz mi araştırırken baya övgüsünü duydum 1760296404 Bu arada bende ekosistem icin buds 3 pro alcaktim mikrofonlarini pek begenemedim enes özen var YouTube da tarafsız iyi bi inceleyici izleyebilirsin birde zamaninda 4500 tl olarak cikmis bi kac ay once suan 6500 tl rn...
Geri