2015 model vw marka bi aracım var orjinal multimedya bozulunca dışarıdan 7 8 k ya bi multimedya taktırdım bazı telefonlar bt sine bağlanmıyor bu yüzden flash belleğe müzik istiyorum nerden indirebilirim müziği güvenilir neresi var ve hazır bi plasylist yok mu tek tek indirmek çok uğraştırıcı...
Almadım hocam çok bozulmalar olmuş araştırınca biraz kronik gibi sol kulaklik bozukmuş genelinde
1760608928
Huawei freebuds pro 4 aldim butceni biraz daha çıkabilirsen eğer cok begendim kualkliği 3 gundur kullaniyorum
Buds serisinin mikrofonu rezalet
1760363142
Aslında ses kalitesi gayet iyi ama bu fiyat bandinda daha iyi ses kalitesine sahip kulaklik tabii ki var anc olarak en iyisi diyebilriim ve mukrofondada en begendigim bu oldu
1 yıl içinde kulaklığınızın bir parçasının kaybolması veya hasar görmesi durumunda yeni bir kulaklık parçasını %50 indirim ile elde edebilirsin
1760356657
7000tl den ucuza satılmıyor piyasada şuan direk kendisi yolluyor ve bu destekle birlikte çok uyguna geliyor bence
Direk Huaweinin kendi sitesinde 6999 tl ye düşmüş canlı destek ile iletişime gecerseniz 400tl hediye kupon tanımlar ve 6599 tl ye kayıp kulaklık desteği hediyesiyle orjinal direk satıcısından gönül rahatlığı ile alabilirsiniz
Vade farksız 3 taksit imkanı mevcut her renk var
CMF nothing in yan markası sanırım malzeme kalitesi cok ust duzey birsey bekleme ama fiyat performans olarak iyi oldugunu duydum incelemelerde tek sıkıntı garanti sanırım yetkili serbis yok gibi bir şey
Huawei freebuds 6i ye baktiniz mi araştırırken baya övgüsünü duydum
1760296404
Bu arada bende ekosistem icin buds 3 pro alcaktim mikrofonlarini pek begenemedim enes özen var YouTube da tarafsız iyi bi inceleyici izleyebilirsin birde zamaninda 4500 tl olarak cikmis bi kac ay once suan 6500 tl rn...