Ya aslında servis yerine güvenilir bi bilgisayarcı falan bulsam daha az masraf ederim diye düşündüm ama aynı performansı verirse anakart ve güvenilir yer bulabilirmiyim onuda bilmiyorum tam olarak istanbul içi önerebileceğiniz yer varsa önerirseniz sevinirim yani
B850 plus wifi anakartıma işlemci montajını yaparken (ilk defa yapıyorum) ana kart işlemci yuvasında bir pin yamuldu yada koptu bunun tamiri var mı varsa önerebileceğiniz bir yer var mı fiyat olarak tahmini ne olur sizce teşekkür ederim (görsel ekledim)
Şöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz...
Şu şekil bi sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ve bütün önerilerinizi alabilirmiyim bu akşam satın alıcam parçaları değiştirmem gereken almamam gereken vesaire parçalar varmı aralarında öneriniz hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden olsun lütfen teşekkür ederim şimdiden...
bu arada indirim bekliym mi yoksa şuan tam zamanı mı nasıl olur bilgili birisi varsa yardım edebilir mi acaba
1762460691
neye göre gereksiz ve önerin nedir?
Şu şekilde bi sistem toplamak istiyorum ama uygunsuz bir şey varmı ve eksikleri de onerirseniz sevinirim öneriniz varsa söyleyin çok fark çıkmadığı sürece değiştirebilirim.
açıkcası birazcık estetik bi görünüş istiyorum ama kablo ve fanlar icin alternatif bulamadım lian li fanların görünümü hoşuma gidiyor kablonunda fanlarında alternatifi varsa senin aklında yardımcı olabilirsen iyi olur
ekran kartımda en ucuz 49k civarına buldum şuan msi tercih edicem başka...