talpinkman isimli üyenin son içerikleri

1. T

Anakart işlemci soket pini yamuldu yada koptu

Nerden ulaşabilirim 1774295560 Teşekkür ederim acemiliğime geldi 😕
  2. T

Ya aslında servis yerine güvenilir bi bilgisayarcı falan bulsam daha az masraf ederim diye düşündüm ama aynı performansı verirse anakart ve güvenilir yer bulabilirmiyim onuda bilmiyorum tam olarak istanbul içi önerebileceğiniz yer varsa önerirseniz sevinirim yani
  3. T

Nasıl bi fiyat çıkar sence
  4. T

Bu benim kendi hatam garanti neden kabul etsin ki
  5. T

B850 plus wifi anakartıma işlemci montajını yaparken (ilk defa yapıyorum) ana kart işlemci yuvasında bir pin yamuldu yada koptu bunun tamiri var mı varsa önerebileceğiniz bir yer var mı fiyat olarak tahmini ne olur sizce teşekkür ederim (görsel ekledim)
  6. T

9070xt 9800x3d monitor önerisi

İade sürem kalmadı ama sıkıntı çıkarır mı bana ses dışında
  7. T

9070xt 9800x3d monitor önerisi

Şöyle bi sistem dizdim (gözükmeyen parçaları söyleyebilirim) parçalar uyumlu mu? biraz acele ile topladım açıkçası ikinci olarak ta bu sisteme yakışır bir monitör istiyorum ama sıvı soğutma ve fanları da alınca 8-12k gibi bi bütçe kalıyor elimde o fiyatlara f/p bi monitör varsa onerebilirmisiniz...
  8. T

9070xt ve 7 9800x3d sistem

Evet 👍🏿
  9. T

Benim amacım peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden yararlanmak aslında o yüzden hepsini 10k üzeri tutmaya çalıştım ve 34k ya ekran kartı nerede satılıyor acaba gösterebilirseniz ordan alayım
  10. T

Şu şekil bi sistem toplamayı düşünüyorum bu fiyata değer mi ve bütün önerilerinizi alabilirmiyim bu akşam satın alıcam parçaları değiştirmem gereken almamam gereken vesaire parçalar varmı aralarında öneriniz hepsiburada peşin fiyatına 10 taksit etkinliğinden olsun lütfen teşekkür ederim şimdiden...
  11. T

7 9800x3d ve 9070xt yapılır mı??

teşekkur ederim onerdigin psu varmı acaba
  12. T

bu arada indirim bekliym mi yoksa şuan tam zamanı mı nasıl olur bilgili birisi varsa yardım edebilir mi acaba 1762460691 neye göre gereksiz ve önerin nedir?
  13. T

Şu şekilde bi sistem toplamak istiyorum ama uygunsuz bir şey varmı ve eksikleri de onerirseniz sevinirim öneriniz varsa söyleyin çok fark çıkmadığı sürece değiştirebilirim.
  14. T

Bu fiyatlara daha iyisi olur mu?

açıkcası birazcık estetik bi görünüş istiyorum ama kablo ve fanlar icin alternatif bulamadım lian li fanların görünümü hoşuma gidiyor kablonunda fanlarında alternatifi varsa senin aklında yardımcı olabilirsen iyi olur ekran kartımda en ucuz 49k civarına buldum şuan msi tercih edicem başka...
  15. T

Bu fiyatlara daha iyisi olur mu?

CPU – Ryzen 7 7800X3D ....................... ₺14.389 GPU – RTX 5070 Ti ............ ₺50.000 Anakart – MSI PRO B650-S WiFi ............... ₺8.091 RAM – G.Skill Trident Z5 Neo 32GB DDR5 ...... ₺6.303 SSD – Samsung 980 PRO 1TB .................. ₺5.469 PSU – Gigabyte GP-UD850GM 850W Gold ...
Geri