Merhaba arkadaşlar, i5 13600kf işlemciye, asus prime z690m anakart ve cooler master ml240l sıvı soğutmaya sahibim. Bios da cpu sıcaklığı 45 C civarında, bilgisayarı açtığımda ise 70 civarına geliyor, oyun açtığımda ise 80 lerde geziyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Core...
Beyler önerileriniz için çok teşekkürler ama ikinci ele güvenemiyorum bir sıkıntı olur diye, neden turbox seclife ve bugatek markalarını almayayım amacım sadece 2-3 sene idare etsin. İkinci elle aynı fiyat biliyorum daha dandik ama en azından çalışıyor diye düşünüyorum ikinci el aldığımda çipi...
Merhaba arkadaşlar elimde msi z270 gaming plus anakart var. İşlemci pinlerinin 2-3 tanesi kırıldığı veya büküldüğü için anakartta cpu kırmızı ışığı yanıyor, şimdi yeni anakart almayı düşünüyorum elimdeki seçenekler bunlar 2.el ürün almak istemiyorum sizce bu 4 seçenekten hangisi mantıklı bugatek...
Kargo garantisini iptal etmek mantıklı mı üründe hasar vs olursa tekrar değişim sağlanır diyor. Bunun için riske girmeye değer mi 40 tl zaten teşekkürler.
Merhaba kardeşim, hocalar en sonunda illa ki buluyor ama ne kadar iyi olur o tartışılır onun için sen yaşadığın şehir de bilindik firmalara gidip kendin konuşman gerekiyor, durumunu izah edip sizde staj yapabilir miyim şu alanlara ilgim var vs dersen zaten sorun yaratmazlar çünkü neredeyse her...
İlginiz için teşekkürler. Kampanya katılımının 1 adet şifre ile limitli olduğunu hatırlatmak isteriz. Detaylı bilgi için: www.gameon.com.tr Hem Türk telekom internet üyesiyim hemde hattım türk telekom sorun ne bilen varmı ?
[H3 id='URLhttpsepomaker.comproductsepomaker-he75-magEpomaker+HE75+Mag+bu+klavyeyi+alsam+vergi+vs+karm+yoksa+ayn+maili+atnca+drrler+mi+beyler+URL']Epomaker HE75 Mag bu klavyeyi alsam vergi vs çıkarmı yoksa aynı maili atınca düşürürler mi beyler [/H3]
Beyler valo oynuyorum şuan mekanik klavyem var ama tuşlar kendi kendine basmamaya başladı alalı yaklaşık 2-3 sene oldu. Şimdi tekrar yeni klavye almayı düşünüyorumda sanırım mekanik değil manyetik almam gerekiyor tepkime süresi muhabbetinden sizce ne almalıyım öneri varmı
Şu ölü soket demeniz beni bitiriyor günümüz şartlarına bakınca sanki senede bir anakart değişiyoruz sistem değişiyoruz gibi konuşuyosun zaten 2 ram slotu tutupta buna 8 takmazsın en aşşa 16 takarsın ona bakılırsada günümüz ve ilerisi için 32 ram en azından 1-2 senelik her türlü idare eder. Böyle...