11. sınıfdan 12 ye geçeceğim tytye başladım ama soru çözmek için soru bankasına ihtiyacım var öncelikli matematik olarak faydfasını gördüğünüz yayınları önerirseniz sevinirim güzel bulduğunuz oynatma listeleri varsa onlarıda atarsanız güzel olur
hocam şöyle fiyatı ekstra olmayan ck olur gucci olur vs vs böyle şeyler satan güvenilir bir site var mı isntagramda karşıma çıkar diye bekledim bekledim ama bulamadım alan vesaire denk gelirse yardımcı olabilirmi
Teşekkür ederim en başından beri açıklamanızı istediğim şey buydu zaten inşallah benim gibi bilgisi olmayan her arkadaşa da troll gibi davranmıyorsunuzdur.
1740761674
eyvallah hocam bakacağım
Hala dalga geçtiğimi mi düşünüyorsunuz cidden, bastıra bastıra söylüyorum bir lise öğrencisiyim telefon işlerinden falan gram anladığım yok babamın peşin alacak parası yok bunun için varmı yokmu sormaya çalışıyorum umarım anlaşılır olmuştur ve troll yaptığımı düşünmüyorsunuzdur flyn bey. :)
Sanane birader bilmediğim şeyi danışmakta mı suç oldu öğrenciyim bilmiyorum ne yapayım? forumlarda twitter gibi takılmayın bilmediğim şeyi sormayacaksam neden var burası