TAMİRATÖR isimli üyenin son içerikleri

1. TAMİRATÖR

Minecraft Modlu Survival Sunucusu daveti

Sunucu ve Oyun Daveti • Herkese hayırlı akşamlar. Arkadaşımla Minecraft modlu survival oynuyoruz ve yanımıza yeni arkadaşlar edinmek istiyoruz. Bu süreçte canlı yayın da açmayı planlıyoruz. • Sizlerden ricam, lütfen genel olarak aktif olacaklar ilgilensin. Sunucunun devamlılığı için orta...
  2. TAMİRATÖR

Asus rog delta 2 nasıldır?

Selam herkese, hayırlı akşamlar. Bu kulaklığı almayı düşünüyorum, hiç kullanan veya deneyimleyen var mı? Artıları eksileri nedir?
  3. TAMİRATÖR

Sistem bileşenleri uyumlu mu?

Sa herkese iyi sosyaller Yeni bir sistem toplamak istiyorum ve bunun için küçük bir liste hazırladım. Bileşenlerin uyumluluğunu kontrol etmek istiyorum. Belirli bir bütçem yok, sadece mümkün olan en düşük maliyetle istediğim donanımları toplamaya çalışıyorum. (Listeye SSD eklemedim, zaten...
  4. TAMİRATÖR

SolidWorks ve AutoCAD için 40.000-60.000 TL laptop önerisi

Başka bir arkadaş için açmıştım konuyu asus rog zephyrus g14 aldık
  5. TAMİRATÖR

Asus teknik servis 85 bin TL ücret çıkardı.

Cihazın kendi sıvı metalini kullanmıştık zaten sorunu kendi çapımda çözemezsem iyi bi teknik servis bulup yaptırıcam 1757942388 Cihaz kadar fiyat çıkmasaydı iyiydi 😅 1757942434 Kolay ve temiz iş 👍
  6. TAMİRATÖR

Ben cihazı yaptığım adamla biraz daha deneyeyim en kötü bilindik servislere göndericem 1757938403 Malesef bilindik servislere göndermek şart
  7. TAMİRATÖR

Anladım hocam teşekkür ederim
  8. TAMİRATÖR

Bi denerim hocam teşekkür ederim asus'u etiketlemem mi gerekiyor daha hic X kullanmadım
  9. TAMİRATÖR

Bu tam olarak ne ise yarayacak hocam?
  10. TAMİRATÖR

Bu kez giren bana girdi gibi hocam 1757931790 Herhangi fiziksel bir zarar olmadığı müddetçe sorun yok dediler
  11. TAMİRATÖR

Zaten sordum hocam bi sakıncası yok dediler
  12. TAMİRATÖR

Söylemedim hocam ama yapıldığı belli oluyordu kapton bant çekmiştik sıvı metalin çevresine
  13. TAMİRATÖR

Bakalım hocam duruma göre ne çıkacak bilemiyorum kurtarabildigimi kurtaricam 1757931370 Thh de herkesin isi zor zaten 😅 bakicaz duruma göre 1757931387 Kvk ankara servisi
  14. TAMİRATÖR

Olduysa bile servisin bana bahsetttiği sey ile yaşadığım sorun ile alakası yok deseki tamiri su fiyat dese eyvallah diyecektim ama direk değişime gitti zaten belirttiği neden mantıksız 1757931234 Teşekkür ederim hocam
  15. TAMİRATÖR

Valla garantiden birsey alabileceğimi düşünmüyorum ama bu cihazı nasıl eski haline getirebilirim onuda bilmiyorum
Geri