Arkadaşlar test videosu vs hiç bakmamıştım ama 4k ultrada 30-40 fps anca vermiş kart ama 2k ultralarda 70-80 bandında gidiyor yani tam ideal olan o yüzden 4k değilde 2k tavsiyeniz varsa açığım.
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar
sistemimde şuan r5 5600 cpu ve 6700xt gpu var
güncel monitörüm 144hz fhd bir monitör fakat ekran kartı çoğu oynadığım oyunda çay çorba takılıyo yani fanları bile dönmüyor sıcaklığı yükselmiyor.
o yüzden fps den düşsem bile 4k monitör alıp monitörde...
Ayrica konuyu cok cok yanlis bir yere acmisiz kusura bakmayin
haklisin fakat ddr4 ramlerle 12. Nesilin cok bir fark atacagini dusunmuyorum ve suan anakartlari gercekten pahali
Bu iki islemcinin arasinda cok performans farki gorunmuyor
Tek ciddi fark 11400f in b560 anakartla birlikte mhz degeri yuksek ramler kullanildigi zaman ortaya cikiyor.
E arkadaslar bu durum 10400f icinde gecerli degil midir hangisini tavsiye edersiniz
R5 3600 iyi guzel hos hatta eski kullandigim islemcim ama bunu bu kadar pahali yapan seylerden biride popularitesi
Kisisel gorusum bence artik alinmamali bu fiyat bandina daha iyilerini alabilirsin.
10. Nesilden beri aklima takilan intelin kendi sayfasindada gosterdigi ama aksinin kanitlandigini gordugum hala kafami karistiran bir durum var
Mhz siniri
Bu ozellikler 12400f e ait
Benim anladigim kadariyla diyor ki
Ddr4 ramin varsa 3200 e kadar tamam
DDR isen 4800e kadar tamam
Ama bakiyorum...
Kardesim konuyu actiktan sonra bi baktim cidden dusundugumden daha pahaliymis o zaman butceyi 1000 tl ve civarina cekmem gerek gibi
Ayrica yari moduler olsada olur.
Sagolasin tavsiyen icin
Herkese iyi forumlar dilerim
Full moduler 650w bir psu ariyorum ama fiyatlar cok degisken ve bircok marka var
Acaba tavsiyesi olanlar yardimci olursa sevinirim
Ayni zamanda gold sertifikali olursa cok iyi olur.
Butcem 800 lira civari duruma gore asadabilirim.
Hocam oncelikle dusunceni paylastigin icin cok tesekkur ederim guzel bir urun fakat ben onceden rival300s kullaniyordum agirligi boyutu vs bana daha musait ama eskidi artik.Urun gayet hos gorunuyor fakat bana cok hafif ve ufak gibi geldi gorunus olarak
Oncelikle herkese iyi aksamlar
Maksimum 400-450 tl olacak sekilde mouse almak istiyorum
asus rog pugio 2 wireless
corsair katar pro wireless
rival 3 wireless
Razer basilisk x wireless begendigim mouselardan birkaci
Begendiklerimin hepsi wireless ama kablolu olmasindada herhangi bir sakinca yok...