Arkadaşlar merhaba,
2K ve minimum 240 Hz olmak şartıyla monitör konusunda yardıma ihtiyacım var şu an için aşağıdaki iki monitör arasında kaldım varsa farklı önerileriniz çok memnun kalırım.
Viewsonic Elite
Msi Optix
çok teşekkür ederim yorumun için, palit markası konusunda biraz cahilim ama arkadaşlar referans gibi markaya biliyorlar o yüzden biraz daha araştırmak istedim ayrıca zotac fiyat konusunda iyi ekstra 2k vermek performansta çok etki edecek mi bilemedim açıkcası
Bu fiyat iyi değil mi ?
https://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-rtx-4080-trinity-zt-d40810d-10p-16-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-pm-HBC00003GJZP7
dostum selam, g skill ram bende aldım ancak aynı sorunlar bende de mevcut garantiye yolladım sıfırıyla değişecek ancak aynı sorun yine olacaktır diye düşünüyorum. acaba direkt iade mi talep etmeliyim bilemedim. sen g skill denedin mi ? aynı sorun devam ediyor mu ?
Arkadaşlar tekrar selam,
Konu hakkında öncesinde açmış olduğum konuya ekleme yapma gereği duydum. Yaşadığım sorunu BIOS u tekrar yükleyerek bir şekilde düzelttim. Ancak bir şekilde sorun tekrar ediyor ve Asus üründe sorun yok diyor. Kalakaldım ben bu anakartı ne yapacağım 🤦🏻♂️
Aşağıda...
iyi forumlar herkese,
Yakın zamanda Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi model anakart satın aldım ve bu durum kabusa dönüştü bende. Cihazda Q-Led teknolojisi mevcut bu teknoloji sistem ilk açılış esnasında bir güvenlik testi yapmakta sorun da burada bu test süresinin ilk 25 saniyesi bilgisayarım...
Şahsen B650 satın aldım ve şu an inanılmaz sorun yaşıyorum. anakartta bulunan q-led özelliği bilgisayarımın 50 saniyede açılmasına neden oluyor. ne yaptıysam kapatamadım bu bir özellikmiş asus böyle savunuyor.