tanerico isimli üyenin son içerikleri

1. T

Öneri Hangi Anakartı Almalıyım (Ryzen 7 7700x)

ilk aldığım zamanlarda sorsaydın o anki sinirle kötülerdim ancak gelen güncellemeler ile şu an için istenileni veriyor diyebilirim.
  2. T

Çözüldü✓ Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi anakart geç açılma problemi

son gelen bios güncellemesi (1616) ile sorunum çözüldü. bios açılış süresi 14.5 saniye şu an için.
  3. T

MONİTÖR TERCİHİ HAKKINDA YARDIM

Arkadaşlar merhaba, 2K ve minimum 240 Hz olmak şartıyla monitör konusunda yardıma ihtiyacım var şu an için aşağıdaki iki monitör arasında kaldım varsa farklı önerileriniz çok memnun kalırım. Viewsonic Elite Msi Optix
  4. T

maalesef hayır sorun devam ediyor 5200mhz de kullanıyorum şu anda ramleri
  5. T

Zotac RTX 4080 Trinity OC Alınır Mı ?

çok teşekkür ederim yorumun için, palit markası konusunda biraz cahilim ama arkadaşlar referans gibi markaya biliyorlar o yüzden biraz daha araştırmak istedim ayrıca zotac fiyat konusunda iyi ekstra 2k vermek performansta çok etki edecek mi bilemedim açıkcası
  6. T

İyi ki yazmışım bir değerlendireyim tekrar o zaman herkes palit diyor
  7. T

Bu fiyat iyi değil mi ? https://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-rtx-4080-trinity-zt-d40810d-10p-16-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-pm-HBC00003GJZP7
  8. T

Arkadaşlar, şu anda ekran kartında indirim var. Acaba ekran kartını kullanan ya da teknik bilgisi olan var mıdır , sizce alınır mı ?
  9. T

GSKILL Trident Z5 Silver Ram Hakkında Yardım

Arkadaşlar merhaba, Aşağıda linkini paylaştığım ürünü BU anakart ile kullanabilir miyim ? Expo modu acaba sorun yaratır mı ? GSkill Trident
  10. T

7950X Mavi Ekran Ram Problemi

dostum selam, g skill ram bende aldım ancak aynı sorunlar bende de mevcut garantiye yolladım sıfırıyla değişecek ancak aynı sorun yine olacaktır diye düşünüyorum. acaba direkt iade mi talep etmeliyim bilemedim. sen g skill denedin mi ? aynı sorun devam ediyor mu ?
  11. T

Arkadaşlar tekrar selam, Konu hakkında öncesinde açmış olduğum konuya ekleme yapma gereği duydum. Yaşadığım sorunu BIOS u tekrar yükleyerek bir şekilde düzelttim. Ancak bir şekilde sorun tekrar ediyor ve Asus üründe sorun yok diyor. Kalakaldım ben bu anakartı ne yapacağım 🤦🏻‍♂️ Aşağıda...
  12. T

sanırım öyle olacak.. aksilik hiç bir yerde doğru düzgün bir incelemesi yoktu aslında alınmayabilirdi, hata ettik.
  13. T

iyi forumlar herkese, Yakın zamanda Asus Rog Strix B650-A Gaming Wifi model anakart satın aldım ve bu durum kabusa dönüştü bende. Cihazda Q-Led teknolojisi mevcut bu teknoloji sistem ilk açılış esnasında bir güvenlik testi yapmakta sorun da burada bu test süresinin ilk 25 saniyesi bilgisayarım...
  14. T

Öneri Hangi Anakartı Almalıyım (Ryzen 7 7700x)

Şahsen B650 satın aldım ve şu an inanılmaz sorun yaşıyorum. anakartta bulunan q-led özelliği bilgisayarımın 50 saniyede açılmasına neden oluyor. ne yaptıysam kapatamadım bu bir özellikmiş asus böyle savunuyor.
Geri