laptopta ethernet girişi varmış ben yok sanıyordum. olmadı ethernet bağlarım 😃 ben yine de sürücüyü usb'ye atayım, ethernetle uğraşmak istemezsem diye...
İlk kez windows laptop aldım bu yüzden birkaç sorum var.
Öncelikle, win11 usb'ye kurarken windows'un toolunu kursam yeter mi? chatgpt rufus kullan uefi...
onu görmemiştim hocam, artık iptal etmem zor kartlarda limit kalmadı, en kötü 5kya samsung 990 1tb alırım 1.5tb depolamam olmuş olur aynı paraya hem de...
ben iptal ettim hocam. ne olduğu belirli değil, şunu satın aldım sıfır kutu yükseltme yok aradaki farka kendim ssd alır takarım en azından hiç açılmamış...
arkadaşlar bu cihazın rami ssd'si satıcı tarafından yükseltilmiş, soru cevapta öyle yazıyor. sizce iptal etmeli mi? kullandığı ram ssd nedir bilinmez, bir...
lenovoda işlemci ssd ve ekran kartı çok daha iyi hocam. yeni seride anakart olayı çözülmüş diye biliyorum. batarya önemsiz çünkü şarjda oynayacağım, dizi...
Boşuna stres yapmışız hocam ya indirim hala devam ediyor 😄
@fufuker1 @Davidd @ta3ecr hepimize hayırlı olsun hocalarım özellikle Davidd hocam benim gibi...
usb ile win11 kurarken wifi driveri eklemem yeter mi usbye? chatgpt ssd görmeyebilir depolama driveri vs. de ekle ve Microsoft tool kullanma rufus kullan...
Anlık indirim yakaladım. Cidden söylüyorum telefonda timer kurdum her 10dkda bir titreşim yapması için ve her titreşimde siteye girip f5 bastım denk geldim...