Yukarda esim ekleyerek yapın çözüm olacaktır .4 5 kişiye bu şekilde yardımcı oldu ve şebeke sorunu çözüldü.
1723191830
Bunu deneyin olmaz ise özelden yazın bu şekilde birçok arkadasın sıkıntısı çözüldü
Samsung cihazlarda yaşanan bir sorun bu herhalde çok sıkıntı yaşayan var .Bu yöntem ile 4 telefon şebeke sorunu çözüldü .sorun yaşayanlar deneyin yardımcı olacaktır.
Ben ve bir arkadaşa yardımcı oldum ve iki hatta şebeke geldi
1720625683
Benim hatta turkcell
1720626685
İlk başta hat takılı olmasın
Sonra esim yükle 3 tane
Yüklediğiniz de zaten 3 e sim pasif oluyor .
Sonra hattınızı sim 1 yuvasına takın
Sonra e simlerden birini kapatmanızı istiyor e sim1 kapat...
İyi günler Samsung s24 ime1 4 ay kullandım bitti ime2 4 ay daha kullanım hakkım vardı.sim2 hattımı taktığımda şebeke gelmiyordu. Birçok şey denedim olmadı kendi hattımı sim2 taktığımda telefon hakkında girip baktığımda imeil 1 görünüyordu ve süresi bittiğinden dolayı da sinyal ve şebeke...
İyi günler Samsung s24 ime1 4 ay kullandım bitti ime2 4 ay daha kullanım hakkım vardı.sim2 hattımı taktığımda şebeke gelmiyordu. Birçok şey denedim olmadı kendi hattımı sim2 taktığımda telefon hakkında girip baktığımda imeil 1 görünüyordu ve süresi bittiğinden dolayı da sinyal ve şebeke...
Samsung sim2 şebeke sorunu.
1720378501
İyi günler Samsung s24 ime1 4 ay kullandım bitti ime2 4 ay daha kullanım hakkım vardı.sim2 hattımı taktığımda şebeke gelmiyordu. Birçok şey denedim olmadı kendi hattımı sim2 taktığımda telefon hakkında girip baktığımda imeil 1 görünüyordu ve süresi...
iyi günler bende sıkıntı yasıyorum .03.07.2024 sim 1 kapandı sim 2 taktım hat görüyor operatör bilgilerimde geliyor ama sinyal vs almıyor şebeke yok . sim 1 arkadasın hat taktım şebeke vardı benim hattı sim 2 taktım ama bir türlü şebeke gelmedi . nasıl yapıcam acil yardım Türkcell müşteri...