abi askerlik çok saçma geliyor bana ya boş iş yapmaktan başka bir şey değil kendini asker gibi hissetmezsin orda eskiden tuvalet yıkatma patates soydurma bulaşık yıkatma falan vardı hala varmı bilmiyorum ama parası olan bedelli askerlik yapsın kimsenin lafınada aldırış etmesin yok her türk asker...
Abi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa onu alayım
benim pc de yeni uzun süre kullanmayınca uyku moduna giriyor uyku modundayken bi anda kasa kapanıyor ışıklar falan gidiyor ama hemen geri açılıyor 10 saniye ise bende bilmiyorum ilk defa karşılaşıyorum
Merhaba arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 170 kilom 77 arkadaşlarımın hepsi yakışıklı adamsın kilo versen çok iyi olursun diyorlar birçok kez diyet yaptım hedefime ulaştığım oldu ancak çok hızlı kilo alıyorum gym e gitmek istiyorum ama sadece kardiyo yapmak çok sıkıcı oluyor ağırlığın altına girme...
hocam onu yeni farkettim kusura bakmayın ama ddr5 sistemlerde ram ve ekran kartı pahalı olur 30k dan biraz yukarı bütçe olması lazım bulamadım başka en iyisi buydu