tarcincikk isimli üyenin son içerikleri

1. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

1.4 mpilar butcemi aşıyor maalesef, 0.9 ilerisi için sorun yaratır mı çünkü uzun süre binmeyi dusunuyorum? Clio'da bir de 1.5lere bak dediler
  2. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-hyundai-i20-1-2-mpi-style/sahibinden-hyundai-i20-1-2-mpi-style-2017-model-47-000-km-kirmizi/40986409 Bu motor nasıl peki? 115 binde 1.4 mü yoksa 47 binde 1.2 mi? Hız tutkunu değilim, senede 2 kere uzun yol falan yaparım. İstanbul'da yaşıyorum, araç...
  3. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Hocam masraf açmayacak, parçası ucuz ve kolay bulunabilen, kronik problemi olmayan ve değişensiz, fazla boyalı olmayan (özellikle kaput ve bagaj boyasız) 100 bin km altı, en az 2016 model ve üzeri manuel veya otomatik fark etmeksizin, satarken kolay satabilecegim ve değer kaybetmeyecek hatchback...
  4. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Bu attığım ilandaki i20 alınır mi hocam o fiyata? Bir de 0.9 Tce mi yoksa 0.1 tce mi Clio'da? Hangisi daha sorunsuz olur ve kronikleri falan var mi
  5. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Kia düşünüyorum ama motorunda kronigi vs. var mı?
  6. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Kia nasıl peki? Daha düşük km ve daha genç olduğu için biraz daha onu almaya meyilliyim. Kronigi vs. var midir? İstanbul'da yaşıyorum, senede 2 3 kerede en fazla uzun yola cikarim
  7. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

İstanbul'da olsa bir de Süper olurmuş
  8. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Haklısınız öyle hız tutkunu değilim ama hangisi daha uzun ömürlü olursa daha az masraflı olursa onu almak istiyorum 1781732773 Değişenli veya cok boyalı dusunmedigim için yok hocam 1781732809 Derlerse desinler çok önemli değil de iste para kolay kazanılmıyor hangisi daha uzun ömürlü daha...
  9. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Hocam baktım da bulamadım bu fiyatlara
  10. T

Hangi Arabayı Almalıyım?

Merhaba, linklerini bıraktığım iki araç arasında kaldım. İkisinden birini alacağım ama kafam çok karışık Rio hem daha yeni model hem daha düşük km ama i20ninde motoru daha performanslıymis sanırım pek anlamıyorum araçlardan. Sizce hangisini almalıyım ve artıları eksileri ne olur? Yakıt tüketimi...
  11. T

1.0 TCE Clio Alınır mı?

Araçtan memnun musunuz hocam? Bende 800 - 900 bandında araç bakıyorum, Clio 1.0 Tce düşünüyorum. Deneyiminizi paylasir mısınız? Artıları/eksileri nelerdir?
  12. T

800.000 - 900.000tl Bandında Araba Önerisi

https://shbd.io/s/cjaWqOEG ben bundan bahsediyorum hocam, bu 1.0 TSI mi oluyor? Sadece 1.0 yazıyor çünkü
  13. T

TSI değil hocam düz 1.0
  14. T

Düz 1.0 Ibiza alınır mi? Bir de Egea tercih edersem hangisini almalıyım?
  15. T

Bu şekilde düşününce otomatik daha mantıklı geliyor ama ehliyeti alalı 6 ay falan oluyor acemiyim, ilk alışma sürecini hatchback bir araç ile yapmak istiyorum. Sedan istemiyorum bu yüzden
Geri