Tarconi2 isimli üyenin son içerikleri

1. T

🔥İndirim Kalite Tonla 2x150 Gr Ton Balığı 72 TL !🔥 (BİM)

kral arabayı çektim bimin önüne bagaja doldurdum. Kasiyer falan da yardım etti valla tüm rafı boşalttık. :D
  2. T

🔥İndirim Kalite Tonla 2x150 Gr Ton Balığı 72 TL !🔥 (BİM)

32 tane aldım. geçen yıl da aynı indirim vardı. Spor yapanlar veya çalışanlar için güzel bir öğün oluyor. Yap makarnayı, at üstüne ye.
  3. T

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Ben iki gündür kullanıyorum mouse'u çok beğendim. Alacak arkadaşlara bi şekilde indirim vs düşerse tekrar almalarını öneririm
  4. T

aga benim 4 şubattan beri havalimanına gidiyor
  5. T

agalar 5 şubattan beri havalimanına nakil halinde, bi sıkıntı yoktur di mi
  6. T

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099592286417&sku_id=17592504726250&_x_sessn_id=gsvnj68eg5&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1738476783383_a4c9tatpy6&refer_page_sn=10045
  7. T

Legend of Zelda TOTK Hakkında

Merhabalar biraz yaşım var ve çok sayıda hikayeli oyun bitirdim. TOTK oynuyorum, temple of the wind bitti ve şuan Goron City'deyim. 30 üzerinde de shrine bitirdim. BOTW oynayıp bitirmiştim, bu beni biraz sıkmaya başladı. Gidip görmemi önerdiğiniz bir side-quest falan var mı? Eğlenceli başka...
  8. T

Stardew valley silodan saman nasıl alınır?

Hayvan Barınağına Git: Samanı doğrudan silodan çıkaramazsın. Bunun yerine, saman hayvan barınaklarının (Ahır veya Tavuk Kümesi gibi) içindeki yemliklerden alınır. Yemliği Kontrol Et: Barınağın içinde yemlik bulunur. Eğer silonda saman varsa, bu yemlikten samanı alabilirsin. Saman otomatik olarak...
  9. T

Ben pro almıştım iade ettim. Elim büyük arkadaşlar, youtube'dan biraz izledim de bana göre değil. Tüketim çılgınlığına kapılmışım :)
  10. T

Ajazz aj159 veya aj159p

Fransalı, ben AJ159PRO Orijinal PAW3395 olanı aldım. Bunda dock var mı?
  11. T

Oyuncu koltuğu önerisi?

Dostum bence imkanın varsa mağazaya git dene. Ben de oyuncu koltuğu arıyordum, mağaza mağaza gezip denedim. Hiçbiri rahat gelmedi. Gittim ofis koltuğu aldım. Kişisel bir durum bu sanırım.
  12. T

1 yıl çalışma ile KPSS'de iyi bir sıralama yapılır mı?

Bence yapabilirsin, ben de 3 yıl önce bu şekilde bir başlangıç yaptım, ilk girdiğim sınavda atanabildim. Benimhocam youtube kanalını öğrenirim genel yetenek, genel kültür için. Hakkında hayırlısı olsun.
  13. T

Last Of Us 2 Oynamak için PS4 almam mantıklımı

6'ya kolsuz fat kasamı bırakırım
  14. T

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

link var mı beyler, konu uzamış baştaki link de çalışmıyor
Geri